Κρας τεστ στο χρόνο –Οι γυναίκες που πέρασαν τα 40 και δεν μεγάλωσαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Κρας τεστ στο χρόνο –Οι γυναίκες που πέρασαν τα 40 και δεν μεγάλωσαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεσουράνησαν στις πασαρέλες προηγούμενες δεκαετίες και τώρα έχουν περάσει τα δεύτερα «άντα». Ωστόσο, σε αυτές τις γυναίκες ο χρόνος φέρθηκε με μεγάλη επιείκεια. Ένα φωτογραφικό κρας- τεστ του «τότε» και του «τώρα» αποδεικνύει ότι σχεδόν δεν πέρασε «μέρα» από πάνω τους.

Το περιοδικό Life&Style weekly δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό με τα πειστήρια, που επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν κάποιες γυναίκες που δεν μεγαλώνουν.

Η 40άρα πλέον Χάιντι Κλουμ παραμένει σχεδόν αναλλοίωτη στη φθορά του χρόνου εδώ και 15 χρόνια. Αριστερά όπως είναι σήμερα και δεξιά όπως ήταν το 1999, σε ηλικία 25 ετών:

Κρας τεστ στο χρόνο –Οι γυναίκες που πέρασαν τα 40 και δεν μεγάλωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Σίντι Κρόφορντ που πλησιάζει τα 50 – για την ακρίβεια είναι 48 ετών- όπως φαίνεται στα αριστερά της φωτογραφίας «κρατάει» καλά, σε σχέση με τον εαυτό της πριν από 24 χρόνια:

Κρας τεστ στο χρόνο –Οι γυναίκες που πέρασαν τα 40 και δεν μεγάλωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σαραντάρισε και η Τάιρα Μπανκς, με το χρόνο να έχει αφήσει ελάχιστα σημάδια στο πρόσωπό της. Αριστερά όπως ήταν το 2012 και δεξιά όπως ήταν το 1997, πριν από 17 χρόνια:

Κρας τεστ στο χρόνο –Οι γυναίκες που πέρασαν τα 40 και δεν μεγάλωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σαράντα κεράκια σβήνει φέτος και η Κέτι Μος που, αν και επιρρεπής στις καταχρήσεις που έχουν «γράψει» λίγο στο πρόσωπό της, συνεχίζει να «πουλάει». Στα αριστερά της φωτογραφίας όπως είναι σήμερα, στα δεξιά όπως ήταν πριν από 21 χρόνια, το 1993:

Κρας τεστ στο χρόνο –Οι γυναίκες που πέρασαν τα 40 και δεν μεγάλωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τι 43 ετών, τι 19 ετών.... Η Ναόμι Κάμπελ, αναμφίβολα εντάσσεται στην κατηγορία «δεν μεγαλώνω». Αριστερά όπως είναι σήμερα και δεξιά όπως ήταν πριν από 24 χρόνια, το 1990:

Κρας τεστ στο χρόνο –Οι γυναίκες που πέρασαν τα 40 και δεν μεγάλωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ