Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς είναι πολύ ευνοϊκή η νέα θέση της Σελήνης στον Τοξότη (από το απόγευμα και μετά). Σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Απριλίου, και αναφέρομαι συχνά σε σας, ο Ουρανός για πολύ καιρό βρίσκεται στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης, φέρνοντας το απρόσμενο. Σήμερα λοιπόν συναντά την Αφροδίτη και προκαλεί απρόοπτες εξελίξεις στα οικονομικά σας και την συναισθηματική σας ζωή. Ένα οικονομικό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Φίλοι και συγγενείς σάς βοηθούν σε τυχόν συζητήσεις και επαφές σας. Κάποιες συζητήσεις ή ακόμη και διενέξεις, που μπορεί να είχατε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, επιστρέφουν για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης πλανήτης σας, συναντά τον Ουρανό, γεγονός που σημαίνει απρόβλεπτες, πολύ σημαντικές εξελίξεις για σας τους Ταύρους. Η χτεσινή Πανσέληνος επηρέασε εσάς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες. Θα υπάρξουν σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, στην διάρκεια των οποίων θα πρέπει έχετε μια σημαντική εκδήλωση συναισθημάτων. Δώστε προσοχή στο τι σας λέει ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας, για να μπορέσετε να έχετε σαφή αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας ευνοούνται. Ένα θέμα της εργασίας σας, το οποίο ενδεχομένως καθυστερούσε, έρχεται τώρα στο προσκήνιο.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί 3-5 Ιουνίου. Θα έχετε σημαντικά μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα. Οτιδήποτε έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή θα έχει έμφαση αυτόν τον καρό. Μετά τις 20 Μαΐου, που ο Άρης παύει να είναι ανάδρομος, θα έχετε μια οριστική εικόνα για κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους σήμερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα, καθώς η Πανσέληνος, στην οποία συμμετέχει ο κυβερνήτης σας, παίζει πάντοτε ρόλο στην ζωή σας. Μετά το μεσημέρι, ένα θέμα εργασίας έρχεται στο προσκήνιο. Η συνάντηση της Αφροδίτης με το Ουρανό, η οποία φέρνει ιδιαίτερα σημαντικά γεγονότα, επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Ιουλίου. Θέματα επαγγελματικά, θέματα κοινωνικά ή ακόμη και συναισθηματικά έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Μελετήστε πολύ προσεκτικά τον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις απασχολούν εσάς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Ιουνίου. Μυστικές επαφές και μυστικές συναντήσεις έχουν πολύ ευχάριστα αποτελέσματα. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 8-9 Ιουλίου, περιμένετε κάτι πολύ καλό και πολύ σημαντικό που θα παρουσιαστεί, το οποίο θα έχει θετικά αποτελέσματα διαρκείας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες, η Πανσέληνος δημιούργησε διλήμματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι, η συναισθηματική σας ζωή ευνοείται ιδιαίτερα. Πολύ σημαντικά γεγονότα θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Αυγούστου. Είναι αδύνατο να μην υπάρξουν γεγονότα, τα οποία θα έχουν σχέση είτε με την συναισθηματική σας ζωή, είτε με το εξωτερικό, είτε κάποιες επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ακόμη και με μια νέα πορεία ζωής. Η Πανσέληνος εξακολουθεί να ταράζει τις σκέψεις σας γύρω από οικογενειακά θέματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Αυγούστου.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένους ένα επαγγελματικό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο, ενώ ένα συναισθηματικό ή οικονομικό σας θέμα θα σας εντυπωσιάσει αυτήν την περίοδο. Γενικότερα θα υπάρξουν νέες εξελίξεις την περίοδο αυτή, ενώ και η χτεσινή Πανσέληνος είναι ουσιαστικής σημασίας για σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η σημερινή είναι μια απρόβλεπτη μέρα. Δεν μπορεί να προβλεφθεί αν τα αποτελέσματα της συνάντησης Αφροδίτης-Ουρανού θα είναι θετικά ή αρνητικά για σας. Ο Ουρανός, ο οποίος κινείται απέναντι από το ζώδιό σας, επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Οκτωβρίου, δημιουργώντας απρόβλεπτα γεγονότα και απρόσμενες καταστάσεις. Ωστόσο, οι επαφές με το εξωτερικό, τα ταξίδια, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις ευνοούνται.

Σκορπιός

Η χτεσινή Πανσέληνος επηρεάζει εσάς τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Απρόβλεπτες αλλά ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον τομέα της εργασίας σας, ενώ θα κάνετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προωθήστε κάποια θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά άλλων (εφορία, δάνεια, ασφάλειες).

Τοξότης

Τοξότες μου, για σας φίλοι από τα παλιά εμφανίζονται και πάλι, παίζοντας ρόλο στη ζωή σας για ολόκληρο αυτόν τον μήνα. Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Δεκεμβρίου, κάποιες υποθέσεις που καθυστερούσαν είτε δικές σας, είτε των αγαπημένων σας προσώπων έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Αν είστε γεννημένοι γύρω 4-6 Δεκεμβρίου, συζητήστε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας για τα θέματα που σας απασχολούν. Ωστόσο, σας περιμένουν απρόβλεπτα ευχάριστα γεγονότα και αποκλείεται να μην έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Γενικότερα, θα υπάρξουν εξαιρετικά γεγονότα, τα οποία θα διαρκέσουν και το καλοκαίρι.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους κάποια οικογενειακά θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Σημαντικές αλλά και απρόβλεπτες αλλαγές θα υπάρξουν, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Ιανουαρίου. Κάποια θέματα εργασίας προωθούνται. Εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 30 Δεκεμβρίου κάποιες επαγγελματικές καθυστερήσεις σας εκνευρίζουν.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η χτεσινή Πανσέληνος ίσως δημιούργησε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Ωστόσο, οι φίλοι είναι κοντά σας. Θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο, είναι ό,τι καλύτερο για σας. Οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Φεβρουαρίου αποκλείεται να μην έχετε απρόβλεπτες συναντήσεις, απρόσμενες επαφές, οι οποίες είναι πολύ –πολύ σημαντικές.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς αυτές τις μέρεςθα υπάρξουν απρόβλεπτα οικονομικά θέματα. Εξαιρετικές επαφές θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Κάποια οικογενειακά σας ζητήματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Θυμηθείτε ότι αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή εποχή για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 8 Μαρτίου, αφού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ