Εκρηξη σε εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία ισοπέδωσε τα πάντα -Προκάλεσε ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκρηξη σε εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία ισοπέδωσε τα πάντα -Προκάλεσε ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βομβαρδισμένο τοπίο έμοιαζε γειτονιά στην Νέα Ερυθραία ύστερα από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο. Από την έκρηξη ισοπεδώθηκαν τα πάντα στο σημείο, ενώ προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Μάλιστα από το ωστικό κύμα διαλύθηκαν τα πάντα και φάνηκαν μέχρι και τα σίδερα στις κολώνες στο εσωτερικό του εστιατορίου, ενώ μεγάλες ζημιές προκάλεσαν σε τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα, ενώ δεκάδες τζάμια έσπασαν στα κοντινά σπίτια.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη ωστόσο το πιθανότερο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι να προκλήθηκε από διαρροή σε φιάλες προπανίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ