Αντί για σεντόνι, κουνάει... μαντήλι o ΠΑΟΚ -Ηττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη - iefimerida.gr

Αντί για σεντόνι, κουνάει... μαντήλι o ΠΑΟΚ -Ηττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη

Αντί για σεντόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο προορισμός του ΠΑΟΚ ήταν τα... αστέρια αλλά τελικά έπεσε πάνω στον Αστέρα. Ο «δικέφαλος» ηττήθηκε 1-0 στην Τρίπολη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ και επιτρέπει στον Παναθηναϊκό με έναν βαθμό να κλειδώσει το εισιτήριο για το Champions League από σήμερα. Στους 7 πόντους και οι Αρκάδες που κυνηγάνε την δεύτερη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή καθ' όλη την διάρκεια του ματς αλλά το γκολ του Καράσκο στο 44΄έδωσε στον Αστέρα την μεγάλη νίκη καθώς οι προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ για ισοφάριση, δεν είχαν αποτέλεσμα. Έτσι, ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 7 βαθμούς κάτι που σημαίνει ότι αν ο Παναθηναϊκός πάρει έστω και ισοπαλία με τον Ατρόμητο, εξασφαλίζει την πρώτη θέση.

Στους 7 και οι Αρκάδες πλέον που μπορούν να τερματίσουν ακόμα και δεύτεροι.

Το ματς:

Από το ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να πάρει την κατοχή της μπάλας με τον Στοχ να κινείται στον άξονα και να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι. O Αστέρας είχε πιο παθητικό ρόλο με έμφαση στην άμυνά του, κάτι που ανάγκαζε τον Αθανασιάδη να βγαίνει μακρυά από την περιοχή για να πάρει την μπάλα αλλά επί της ουσίας αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους δεν υπήρχε... Οι σέντρες από πλάγια θέση που δοκίμαζαν οι παίκτες του Γεωργιάδη σταματούσαν στους Ζησόπουλο και Σανκαρέ και τελείωναν εύκολα. Το σκηνικό αυτό δεν επέτρεπε στο ματς να πάρει ρυθμό και έτσι ό, τι επικίνδυνο συνέβαινε προερχόταν απο κάποια ατομική έξαρση, όπως το σουτ του Κάτσε στο 35΄και εκείνο του Σκόνδρα στο 39· Η ομάδα της Τρίπολης απείλησε με την κεφαλιά του Σανκαρέ στο 42΄και στο 44΄, κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Καράσκο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντε Μπλάσις που έφυγε στην κόντρα, έκανε το 1-0 για τον Αστέρα. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γεωργιάδης έριξε τον Σαλπιγγίδη στο γήπεδο, βγάζοντας τον Μάρτενς σε μια προσπάθεια να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του ωστόσο η αμυντική διάταξη του Αστέρα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στην ανάπτυξη του «δικεφάλου». Στο 64ο λεπτό του αγώνα, ο Αθανασιάδης έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του, όταν ανενόχλητος στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά αλλά σημάδεψε λάθος και η μπάλα πέρασε άουτ! Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έριξε στο 66΄και τον Κουλούρη στην επίθεση, παίζοντας ουσιαστικά όλα του τα χαρτιά... Όσο και αν προσπαθούσαν ωστόσο οι παίκτες του «δικεφάλου», δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης και έτσι γνώρισαν μια οδυνηρή ήττα με σκορ 1-0.

Συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησοπουλος, Λούι, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο (87' Κουρμπέλης), Καράσκο (70΄Ναβάρο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (79΄Χουάνμα).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος (59΄Λ'ινο), Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Κάτσε (67΄Κουλούρης), Λάζαρ, Νάτχο, Μάρτενς (46΄Σαλπιγγίδης), Στοχ, Αθανασιάδης.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ