Κακλαμάνης εναντίον Ολγας Τρέμη: Αυτή με απέκλεισε από το debate του Mega [βίντεο] - iefimerida.gr

Κακλαμάνης εναντίον Ολγας Τρέμη: Αυτή με απέκλεισε από το debate του Mega [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega, αλλά και προσωπικά κατά της δημοσιογράφου Όλγας Τρέμη εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, καθώς κατήγγειλε αποκλεισμό του, από το debate που διοργάνωσε χθες το βράδυ το κανάλι.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε ότι δεν εθίγη επειδή δεν εκλήθη στο debate, αλλά γιατί η Όλγα Τρέμη «φέρθηκε απρεπώς όταν είπε ότι "εγώ κάλεσα εσάς τους τρεις γιατί θα τα ξαναπούμε σύντομα αφού θα είστε και στον β΄ γύρο"».

«Είναι απαράδεκτο αυτό το πράγμα που έκανε η κ. Τρέμη. Εξαργύρωσε στην ουσία το γραμμάτιο γιατί ο άνδρας της πρόσφατα διορίστηκε διευθυντής στο Ωνάσειο» πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης.
Νωρίτερα σε μήνυμά του στο twitter είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η κυρία Τρέμη, αφού συνηγόρησε στον αποκλεισμό μου, βιάστηκε να προεξοφλήσει και το αποτέλεσμα των εκλογών εντελώς αντιδεοντολογικά. Υπομονή, πέντε και σήμερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ