Το VW Golf θα γίνει χιλιάρι turbo με 116 άλογα - iefimerida.gr

Το VW Golf θα γίνει χιλιάρι turbo με 116 άλογα

Το VW Golf θα γίνει χιλιάρι turbo με 116 άλογα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα πλαίσια της ανανέωσης και της εξέλιξης της γκάμας των κινητήρων της η VW σκοπεύει να παρουσιάσει και έναν καινούργιο τρικύλινδρο σύνολο βενζίνης 1.000 κυβικών, το οποίο με τη βοήθεια turbo θα αποδίδει στο ανανεωμένο Polo, στο οποίο καταρχήν θα τοποθετηθεί, είτε 90 είτε 110 ίππους.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον με αυτόν τον κινητήρα είναι ότι στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί και στο διαχρονικό best seller της VW, το Golf. Μάλιστα σε αυτό θα φτάσει τους 116 ίππους και τα 200 Nm ροπής, νούμερα που δείχνουν ότι το Golf 1.0 TSI θα μπορεί να επιδείξει και ικανοποιητικές τιμές επιδόσεων. Παράλληλα θα γίνει και λίγο πιο προσιτό σε σχέση με την τρέχουσα βασική του έκδοση των 1.200 κυβικών.

Παράλληλα στο Golf θα χρησιμοποιηθεί και ο νέος, επίσης τρικύλινδρος, diesel των 1.400 κυβικών, ο οποίος και πάλι θα βρίσκεται καταρχήν στο Polo και σε αποδόσεις από 75 έως 105 ίππους.

Κατά τα άλλα η VW επιβεβαίωσε την παρουσία στη γκάμα της του TSI των 2.000 κυβικών και των 400 ίππων που είχε προαναγγελθεί στην παρουσίαση του Golf R400, καθώς και ενός νέου diesel, επίσης 2.000 κυβικών, με δύο turbo και 240 ίππους που θα παρουσιαστεί παράλληλα με τη νέα γενιά του Passat.

Ενδιαφέρον νέο είναι και η ανακοίνωση της εξέλιξης ενός νέου αυτόματου κιβωτίου με διπλό συμπλέκτη και 10 σχέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ