Έλαμψαν Μέσι και Φάμπρεγκας στο εκπληκτικό 3-2 επί της Ρεάλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Έλαμψαν Μέσι και Φάμπρεγκας στο εκπληκτικό 3-2 επί της Ρεάλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη επίσημη βραδιά του Σεσκ Φάμπρεγκας μπροστά στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου συνοδεύτηκε από μια εκπληκτική αναμέτρηση, με χορταστικό θέαμα, και νίκη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης με δύο γκόλ από τον Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε με 3-2 στο "ελ κλάσικο" επί της Ρεάλ και κέρδισε το Σούπερ Καπ της Ισπανίας μετά από μια δραματική διακύμανση του σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο, η Μπάρτσα κέρδιζε 2-1, με δύο πολύ όμορφα γκολ των Νιέστα και Μέσι στο 15' και 45' αντίστοιχα ενώ η Ρεάλ είχε μειώσει με τον Ρονάλντο (σουτ του Μπενζεμά) ο οποίος είχε και δοκάρι στο 26 λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα έχασε το ρυθμό της, αν και είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπουσκέτς και τον Ινιέστα. Την καλυτερη φάση έκανε η Ρεάλ μετά από νέο κόρνερ, αλλά ο Σέρχιο Ράμος έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 82', ήρθε η ισοφάριση για την Ρεάλ. Ο Αντριάνο έδιωξε στην τύχη την μπάλα μετά από εξίσου κακό κόρνερ του Κακά. Ο Μπενζεμά κοντρόλαρε με το στήθος και έγραψε το 2-2 πριν προλάβει να αντιδράσει ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντέζ.

Τρία λεπτά πριν από το τέλος, ο Φάμπρεγκας έβαλε τη σφραγίδα του. Έκρυψε τη μπάλα με τον Μέσι που άφησε στον Αντριάνο, ο οποίος έκανε σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Ρεάλ. Με αριστερό βολέ, ο Αργεντινός έγραψε το 3-2, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του.

Να σημειωθεί ότι η Ρεάλ έπαιξε με δέκα παίκτες από το 79ο λεπτό λόγω απευθείας αποβολής του Μαρσέλο σε πολύ σκληρό τάκλιν στον Φάμπρεγκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ