Σε μια ήρεμη συνοικία της Καλλιθέας βρίσκεται η ψαροταβέρνα Aργουρα που μετράει αισίως μία τριετία επιτυχίας και πολλά βραβεία για την ποιότητα των θαλασσινών της. Πίσω από το εγχείρημα αυτό βρίσκεται ο Νίκος Μιχαήλ -με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εστίασης- ο οποίος πάλεψε με την αγορά και βγήκε νικητής στην κρίση, με μοναδικό όπλο το πάθος του για την μερακλίδικη ελληνική ψαροφαγία.
«Χρόνια αρχιμάγειρας στο Aρια Γεύσεων, το 2010 με έδιωξαν από τη δουλειά μου λόγω κρίσης και με τα λεφτά της αποζημίωσης άρχισα να φτιάχνω τα Aργουρα» λέει ο Νίκος, μιλώντας στο Popaganda.gr. «Έμπνευση γι’ αυτό, το ομώνυμο χωριό μου στην Εύβοια, με το θέρος, τα καφενεία, τους φούρνους και το αγαπημένο μου Πόρτο Βούβαλο –παραλία που με έφερε σε πρώτη επαφή με τη θάλασσα, παρέα με τον θείο μου τον ψαρά που μ’ έμαθε εκεί τα πάντα για τα όστρακα και τα ψάρια».
Δείτε πού ακριβώς βρίσκονται τα «Αργουρα», από πού προμηθεύεται τις πρώτες ύλες ο Νίκος Μιχαήλ ποια τα χαρακτηριστικά του μαγαζιού που το καθιστούν το καλύτερο στην κατηγορία του σε όλη την πόλη και φυσικά φωτογραφίες στο Popaganda.gr.