Γιατί η αδερφή της Beyonce επιτέθηκε στον Jay Z -Οι υποσχέσεις που δεν κράτησε και η ζήλια - iefimerida.gr

Γιατί η αδερφή της Beyonce επιτέθηκε στον Jay Z -Οι υποσχέσεις που δεν κράτησε και η ζήλια

Γιατί η αδερφή της Beyonce επιτέθηκε στον Jay Z -Οι υποσχέσεις που δεν κράτησε κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροφή για ατελείωτα σχόλια και σενάρια έχει καταφέρει να δώσει ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων. Κάτι απόλυτα αναμενόμενο βέβαια, μια και πρόκειται για το περιβόητο- πλέον- υλικό από την επίθεση της αδερφής της Beyonce, Solange, στο σύζυγο της πρώτης, Jay Z.

Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι έλυσε το... μυστήριο που κρύβεται πίσω από το ξέσπασμα της Solange, η οποία επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές στον Jay Z, την ώρα που μπήκαν, μαζί με την Beyonce, στο ασανσέρ, αποχωρώντας από δεξίωση.

Σύμφωνα λοιπόν με τη βρετανική εφημερίδα, η Solange βγήκε από τα ρούχα της γιατί ο σύζυγος της αδερφής της δεν πραγματοποίησε τις υποσχέσεις που της είχε δώσει ότι θα τη βοηθήσει στην καριέρα της.

Η 27χρονη τραγουδίστρια- που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ της- φαίνεται πως βαρέθηκε να περιμένει πότε θα ασχοληθεί μαζί της, όπως αποκάλυψε μία οικογενειακή φίλη στην Daily Mail. «Η Solange είναι τόσο θυμωμένη γιατί ο Jay Z υποσχέθηκε ότι θα την βοηθήσει με την καριέρα της. Ομως, όταν του το υπενθύμισε για μία ακόμη φορά το βράδυ της δεξίωσης, εκείνος της απάντησε ότι δεν είχε χρόνο να δουλέψει μαζί της στο στούντιο. Της έχει υποσχεθεί ότι θα της γράψει τραγούδια, αλλά ακόμη δεν το έχει κάνει», είπε η πηγή της εφημερίδας.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η Solange θέλει να κάνει και εκείνη μεγάλη καριέρα καθώς «ζηλεύει την αδερφή της και βαρέθηκε να ζει στη σκιά της».

Η πλευρά του Jay Z και της Beyonce, η οποία παρακολούθησε το ξέσπασμα της αδερφής της μένοντας αμέτοχη, δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το περιστατικό. Πάντως, οι δύο σταρ εμφανίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνα του ΝΒΑ, δείχνοντας σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ