Η Πέτρα Νέμκοβα τα έβγαλε όλα στη φόρα -Το φόρεμα με τη διαφάνεια ψηλά στο μηρό [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πέτρα Νέμκοβα τα έβγαλε όλα στη φόρα -Το φόρεμα με τη διαφάνεια ψηλά στο μηρό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια ακρως εντυπωσιακή και ταυτόχρονα αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε τη Δευτέρα το μοντέλο Πέτρα Νέμκοβα η οποία μας άφησε να δούμε από την «κλειδαρότρυπα» τον εσωτερικό της κόσμο. Για καλό σκοπό.

Το 34χρονο μοντέλο επέλεξε για την εμφανισή της στη φιλανθρωπική εκδήλωση του ιδρύματος Robin Hood, μια μακριά μαύρη τουαλέτα του οίκου Chanel η οποία διέγραφε τις καμπύλες της, αναδείκνυε τα μακριά της πόδια και άφηνε και στους υπολοίπους να ρίξουν και μια... ματιά στον εσωτερικό της κόσμο.

Το φόρεμα ήταν γεμάτο διαφάνιες που ακολουθούσαν τις καμπύλες του κορμιού της. Μια από αυτές βρισκόταν στην αριστερά πλευρά του φορέματος, ξεκινούσε από το ύψος της κοιλιάς, άνοιγε στο πάνω μέρος του μηρού και κατέβαινε μέχρι κάτω, έως το τελείωμα του φορέματος. Λίγο η στάση του σώματος, λίγο τα φλας που πάντα φωτίζουν πράγματα που δεν... θέλουμε να φανούν, η αποκάλυψη δεν άργησε να γίνει....

Η Πέτρα Νέμκοβα τα έβγαλε όλα στη φόρα -Το φόρεμα με τη διαφάνεια ψηλά στο μηρό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Πέτρα Νέμκοβα τα έβγαλε όλα στη φόρα -Το φόρεμα με τη διαφάνεια ψηλά στο μηρό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο φόρεμα τουαλέτα Πέτρα Νέμκοβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ