Αγνώριστη και γερασμένη η Βαλερί Τριερβελέρ, δηλώνει: Αφήστε με ήσυχη [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγνώριστη και γερασμένη η Βαλερί Τριερβελέρ, δηλώνει: Αφήστε με ήσυχη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θέλει πια να είναι στα εξώφυλλα κουτσομπολίστικων περιοδικών η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ και ασχολείται αποκλειστικά με το ανθρωπιστικό της έργο. Σε συνέντευξή της στο κανάλι BFMTV, από την Αϊτή όπου βρίσκεται για φιλανθρωπική δράση, η Τριερβελέρ καλεί τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά να την αφήσουν ήσυχη.
Η Τριερβελέρ εμφανίστηκε στην τηλεόραση πολύ κουρασμένη και αγνώριστη με απεριποίητα μαλλιά, που δεν θύμιζαν σε τίποτα την λαμπερή παρουσία που είχε στο παρελθόν.
«Αρνούμαι να με τσουβαλιάζουν στα κουτσομπολίστικα περιοδικά, δεν είμαι εγώ αυτή. Δεν θέλω πιά να είμαι στα εξώφυλλα για κάθε αφορμή. Εχω το δικαίωμα να κάνω ανθρωπιστικό έργο, όσα για τα υπόλοιπα αυτά αφορούν την ιδιωτική μου ζωή» λέει η Τριερβελέρ.
«Είναι πολύ δύσκολο για μένα, είναι πολύ δύσκολο για τα παιδιά μου. Ζητώ να με αφήσουν ήσυχη» δηλώνει η πρώην πρώτη κυρία και σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, η οποία εξεδιώχθη με τον χειρότερο τρόπο από το προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας, όταν αποκαλύφθηκε ο ερωτικός δεσμός του Ολάντ με την ηθοποιό Ζυλί Γκαγιέ.
«Τα πάω καλά γιατί υπάρχει ένα ανεκτίμητο πράγμα που είχα ξεχάσει, η ελευθερία» προσθέτει η Τριερβελέρ, η οποία διατηρεί πολύ κακές αναμνήσεις από το πέρασμά της στο προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων.
«Δεν ήμουν ελεύθερη. Δεν ήμουν ελεύθερη να μιλήσω, ούτε να σκεφτώ, ούτε να κουνηθώ...δεν ήμουν ελεύθερη για τίποτα. Σήμερα ξαναβρίσκω την ελευθερία μου, κι αυτό μου δίνει μεγάλη ευτυχία» αναφέρει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει τη σχέση της με τον Ολάντ, ούτε να επιστρέψει στο προεδρικό μέγαρο μαζί του.
«Μπορεί να γράψω ένα μήνυμα στον Φρανσουά Ολάντ για να του πω τι συμβαίνει εδώ στην Αΐτή, ότι η γαλλική βοήθεια δεν είναι αρκετή» λέει η πρώην πρώτη κυρία. Ας σημειωθεί ότι η Αϊτή αποτελεί ακόμη γαλλική αποικία.
Την Τρίτη, 13 Μαίου, η Τριερβελέρ συμμετείχε με την Κάρλα Μπρούνι και δύο άλλες διάσημες Γαλλίδες, σε εκδήλωση στήριξης των κοριτσιών από τη Νιγηρία που έχουν απαχθεί από φανατικούς ισλαμιστές.

Αγνώριστη και γερασμένη η Βαλερί Τριερβελέρ, δηλώνει: Αφήστε με ήσυχη [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ