Αγαλμα ή ένας άντρας έτοιμος να αυτοκτονήσει; -Οι φιγούρες διάσημου γλύπτη που σοκάρουν [εικόνα] - iefimerida.gr

Αγαλμα ή ένας άντρας έτοιμος να αυτοκτονήσει; -Οι φιγούρες διάσημου γλύπτη που σοκάρουν [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εγκατάσταση του Antony Gormley στο Χονγκ Κονγκ με αγάλματα σε φυσικό μέγεθος ανθρώπου, αναβλήθηκε άρον άρον εξαιτίας μιας σοκαριστικής τροπής.

Τα αγάλματα είχαν τοποθετηθεί σε στέγες κτιρίου, ωστόσο όταν ένας άντρας, τραπεζίτης το επάγγελμα, έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από μια τέτοια ταράτσα, τότε η έκθεση ακυρώθηκε.

Η έκθεση είχε φιλοξενηθεί και κατά το παρελθόν σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Σάο Πάολο - και σε κάθε πόλη περαστικοί έχουν καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης με την πεποίθηση ότι κάποιοι ετοιμάζονται να πηδήξουν.

Οι 31 φιγούρες θα φιλοξενούνταν στις ταράτσες της πόλης του Χονγκ Κονγκ για αρκετές εβδομάδες, ωστόσο η αυτοκτονία του33χρονου Li Junjie τραπεζικού επενδυτή ανάγκασε τους διοργανωτές να ακυρώσουν το πολιτιστικό αυτό event.

Αγαλμα ή ένας άντρας έτοιμος να αυτοκτονήσει; -Οι φιγούρες διάσημου γλύπτη που σοκάρουν [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκθεση άγαλμα Χονγκ Κονγκ Antony Gormley
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ