Ο γύρος του κόσμου μέσα από χιλιάδες selfies -Ο απίθανος μηχανόβιος και το ανεπανάληπτο ταξίδι του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο γύρος του κόσμου μέσα από χιλιάδες selfies -Ο απίθανος μηχανόβιος και το ανεπανάληπτο ταξίδι του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να βγάζεις τον εαυτό σου φωτογραφίες έχοντας για φόντο διάφορες απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, είναι μια καλή αρχή για να λάβεις άπειρα χτυπήματα στο youtube.

Ο μοτοσικλετιστής Alex Charon χρησιμοποίησε ένα τύπου ραβδί προκειμένου να βγάζει selfies από απόσταση σε μια προσπάθεια να καταγράψει όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του σε όλο τον κόσμο (επισκέφτηκε συνολικά 36 χώρες).

Το ταξίδι των selfies τον οδήγησε μέχρι και τον βυθό, αλλά και ψηλά στον αέρα, καθώς δεn δίστασε να αυτοφωτογραφηθεί κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, αλλά και κατά τη διάρκεια ενός bungee jump. Ο ενθουσιασμός του περιπετειώδη οδηγού ήταν τέτοια, που διάνυσε 200.000 χιλιόμετρα με τη μηχανή του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ