Σταθάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επαναφέρει τους μισθούς για το σύνολο των εργαζομένων - iefimerida.gr

Σταθάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επαναφέρει τους μισθούς για το σύνολο των εργαζομένων

Σταθάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επαναφέρει τους μισθούς για το σύνολο των εργαζομένων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υποσχόμαστε επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση, διότι αυτό είναι αδύνατο», δήλωσε ρητά μιλώντας στο ραδιόφωνο "Βήμα FM" ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, με αφορμή τη συζήτηση για την επιστροφή των μισθών στα προ Μνημονίου επίπεδα.«Η επαναφορά του κατώτατου μισθού θα γίνει άμεσα και αφορά μόνο όσους προσλήφθηκαν στον ιδιωτικό τομέα το διάστημα μέσα στην κρίση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και όχι το σύνολο των εργαζομένων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθάκης.

Μάλιστα, ιεραρχώντας τις προτεραιότητες της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε πως το κόμμα του θα διορθώσει τα πράγματα στην οικονομία, «αλλάζοντας την πολιτική στην οικονομία και βάζοντάς τη σε μία τροχιά ανασυγκρότησης». "Για κάποια από αυτά θα χρειαστεί ελάχιστος χρόνος, των πρώτων εβδομάδων ενώ για άλλα μέτρα θα χρειαστούν έξι μήνες ή ένα χρόνο", τόνισε.

Τέλος, με φόντο τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου, ο Γιώργος Σταθάκης εξέφρασε, για τα περί εσωτερικού δανεισμού καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: «δεν υπάρχει κανένα θέμα εσωτερικού δανεισμού. Ο μόνος δανεισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, να παραδίδει τις τράπεζες με τεράστια δημόσια επιδότηση σε ξένα fund».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ