H Bentley που δεν είναι Bentley - iefimerida.gr

H Bentley που δεν είναι Bentley

H Bentley που δεν είναι Bentley
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι απομιμήσεις πολύ ακριβών μοντέλων δεν είναι κάτι καινούργιο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα αποτέλεσμα σε ξεγελά. Τουλάχιστον με την πρώτη ματιά, όπως στο αυτοκίνητο των φωτογραφιών μας, για το οποίο καταρχήν λες πως πρόκειται για μια Bentley Continental GTC, που κοστίζει ένα ιδιαίτερα σεβαστό ποσό.

Όσο όμως την παρατηρείς πιο προσεκτικά υποψιάζεσαι πως κάτι μπορεί και να ην πηγαίνει καλά, καθώς οι αναλογίες και οι λεπτομέρειες δεν σου φαίνονται απόλυτα εναρμονισμένες.

Η απόδειξη για αυτό έρχεται από το εσωτερικό, που δεν έχει καμία σχέση με Bentley (στις φωτογραφίες μας υπάρχει και η original οπότε μπορείτε να συγκρίνετε συνολικά), μιας και είναι αυτό είναι ανοιχτού Chrysler Sebring, που μετατράπηκε, φανταζόμαστε με αρκετή δουλειά και κόπο σε «Bentley».

Γιατί να μπει όμως κάποιος σε αυτή τη διαδικασία; Ο λόγος είναι η ματαιοδοξία, που συνολικά παίζει το ρόλο της στην αυτοκινητοβιομηχανία...

H Bentley που δεν είναι Bentley | iefimerida.gr 0
H Bentley που δεν είναι Bentley | iefimerida.gr 1
H Bentley που δεν είναι Bentley | iefimerida.gr 2
H Bentley που δεν είναι Bentley | iefimerida.gr 3
H Bentley που δεν είναι Bentley | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Bentley
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ