Πασχάλης Τσαρούχας: Η Θεοφανία ήταν η δικηγόρος μου στο διαζύγιό μας - iefimerida.gr

Πασχάλης Τσαρούχας: Η Θεοφανία ήταν η δικηγόρος μου στο διαζύγιό μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το χωρισμό του από την Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε σε συνέντευξή του ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος δε δίστασε να αποκαλύψει ότι η πρώην πλέον σύζυγός του ήταν και η πληρεξούσιος δικηγόρος του για το διαζύγιο.

«Τίποτα. Τα βρήκαμε μεταξύ μας πολιτισμένα. Περισσότερο από "ιδανικά" θα έλεγα. Η Θεοφανία, ως νομικός, ήταν η πληρεξούσια δικηγόρος μου για να βγει το διαζύγιο. Αυτό αποδεικνύει πως έγινε όσο πιο ειρηνικά γινόταν», ανέφερε σε συνέντευξή του στο People.

Αναφερόμενος στο αν ο χωρισμός ήταν επώδυνος για εκείνον σημειώνει: «Στα 48 μου χρόνια, έχω τη βεβαιότητα ότι οι κοινωνίες και ο πολιτισμός προχωράνε μέσα από τις αναθεωρήσεις. Δηλαδή, ξαναβλέπω τα πράγματα. Είναι σωστά; Τι να βελτιώσω; Πού μπορώ να αλλάξω; Τι χρειάζεται να αφήσω πίσω μου; Ο χωρισμός πονάει μόνο τους ανώριμους. Αν έχεις βιώσει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του ο καθένας, τη διαδικασία του χωρισμού, φεύγεις πιο "πλούσιος" απ' οτιδήποτε σου συμβαίνει. Δεν υπάρχει λόγος να πονάς. Ο μόνος, ίσως, πόνος είναι της γέννας του επόμενου. Γιατί αυτός είναι και ο λόγος που τελειώνουν τα πράγματα, για να έρθει κάτι καινούριο.».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ