Θεοδωράκης στη Monde: Τα έχω όλα, χρήματα, αναγνώριση... Θέλω να βοηθήσω τη χώρα μου - iefimerida.gr

Θεοδωράκης στη Monde: Τα έχω όλα, χρήματα, αναγνώριση... Θέλω να βοηθήσω τη χώρα μου

Θεοδωράκης στη Monde: Τα έχω όλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους λόγους για τους οποίους μπήκε στο στίβο της πολιτικής ανέλυσε στην εφημερίδα Le Monde ο Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας πως δεν προσβλέπει σε κάποιο κέρδος, καθώς δεν του... λείπει κάτι.

«Τα έχω ήδη όλα: χρήματα, αναγνώριση», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης «ακομπλεξάριστα», όπως σχολίασε η απεσταλμένη της γαλλικής εφημερίδας στην Αθήνα, Αντεά Γκιγιό. «Το Ποτάμι είναι η προσπάθειά μου να βοηθήσω τη χώρα μου να βγει από το τέλμα όπου την έριξαν χρόνια δικομματικού πελατειακού κράτους», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης, ένας άνθρωπος που η συνομιλία μαζί του «σημαίνει να θέτεις λίγες ερωτήσεις, αλλά να δέχεσαι τον καλολαδωμένο λόγο ενός επαγγελματία των ΜΜΕ», όπως σημειώνει η Γαλλίδα δημοσιογράφος.

«Η επιτυχία μας δείχνει πραγματικά σε τι πολιτικό αδιέξοδο νιώθουν παγιδευμένοι οι Ελληνες. Θέλουμε να γίνουμε μία σοβαρή εναλλακτική κεντροαριστερή πρόταση», σημείωσε ακόμη ο κ. Θεοδωράκης στην εφημερίδα Le Monde, η οποία την Παρασκευή είχε δισέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα, στο οποίο ανέφερε ότι η Ελλάδα πάει καλύτερα, αλλά οι Ελληνες δεν το ξέρουν ακόμη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ