Γεννητούρια στον αέρα -«Πάτα γκάζι» φώναζε η αεροσυνοδός στον πιλότο όταν έσπασαν τα νερά [εικόνες] - iefimerida.gr

Γεννητούρια στον αέρα -«Πάτα γκάζι» φώναζε η αεροσυνοδός στον πιλότο όταν έσπασαν τα νερά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρωσικό αεροσκάφος που πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση στη Σιβηρία προσγειώθηκε με δύο επιβάτες παραπάνω. Μια 25χρονη που βρισκόταν στην 35η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ξαφνικά ένιωσε να σπάνε τα νερά.

Η αεροσυνοδός μετέφερε την εγκυμονούσα Ιρίνα Βασίλκοβα σε μια πιο άνετη θέση για να ξαπλώσει πιο άνετα και να χαλαρώσει, με την ελπίδα ότι η γέννα θα καθυστερούσε και το αεροσκάφος θα προλάβαινε να προσγειωθεί. Μάλιστα, είπε στον πιλότο να «πατήσει γκάζι» για να μπορέσει η νεαρή γυναίκα να μεταφερθεί εγκαίρως στο μαιευτήριο.

H αεροσυνοδός που βοήθησε στη γέννα:

Τα δίδυμα, όμως, που κυοφορούσε βιάζονταν να έρθουν στον κόσμο. Για καλή τύχη όλων τους στο αεροσκάφος επέβαινε και μια μαιευτήρας που προσφέρθηκε να βοηθήσει στη γέννα. Το πρώτο μωρό «βγήκε» όταν το αεροπλάνο ήταν ακόμη στον αέρα και το δεύτερο μόλις προσγειώθηκε.

Η ...μεγάλη στιγμή:

Τα δύο κοριτσάκια και η μαμά τους μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ότι και οι τρεις έσφυζαν από υγεία. Η 25χρονη έχει και μια άλλη κόρη τεσσάρων ετών.

H 25χρονη μαμά:

Η αεροπορική εταιρεία ετοιμάζει δώρα για τη μαμά και τα μωρά, συμπεριλαμβανομένων και δωρεάν εισιτηρίων για μια ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ