Κατούρησε μέσα σε αεροπλάνο ο Ντεπαρντιέ - iefimerida.gr

Κατούρησε μέσα σε αεροπλάνο ο Ντεπαρντιέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ζεραρ Ντεπαρντιέ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου μέσα στο αεροπλάνο της CityJet, θυγατρικής εταιρείας Air France που θα εκτελούσε την πτήση Παρίσι - Δουβλίνο την περασμένη Τρίτη. Λίγο πριν την απογείωση ο ηθοποιός ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Οταν μια αεροσυνοδός του ζήτησε να καθίσει και να περιμένει 15 λεπτά μέχρι να απογειωθεί το αεροπλάνο, εκείνος είπε ότι δεν μπορεί να περιμένει.

Σύμφωνα με μια επιβάτη, ο 62χρονος που ήταν εμφανώς μεθυσμένος σηκώθηκε φωνάζοντας "θέλω να ουρήσω, θέλω να ουρήσω." Και εκείνη τη στιγμή σηκώθηκε και τα έκανε στο πάτωμα.

"Κανένας δεν είπε τίποτα. Όλα έγιναν διακριτικά. Ο κ. Ντεπαρντιέ επέστρεψε στο κάθισμά του και το αεροπλάνο καθυστέρησε τη διαδικασία απογείωσης για να καθαριστεί."

Η εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας δήλωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην πτήση AF5010. Δεν διευκρίνισε αν η εταιρία σκοπεύει να κινηθεί δικαστικώς εναντίον του ηθοποιού.

ΠΗΓΗ: thelocal.fr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ