Ενας «Αγγελος» σαν την Αντριάνα Λίμα πέφτει στη Γη... κυριολεκτικά και καρφώνεται σε έναν καθρέπτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενας «Αγγελος» σαν την Αντριάνα Λίμα πέφτει στη Γη... κυριολεκτικά και καρφώνεται σε έναν καθρέπτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κάθε της βήμα προκαλεί τρικυμία στον ανδρικό πληθυσμό. Οι παπαράτσι την κυνηγούν για μία φωτογραφία και οι άνδρες παραμιλούν με τις σέξι καμπύλες της. Η Αντριάνα Λίμα, το μοντέλο από τη Βραζιλία φαίνεται πως δεν μασάει, από τα «χτυπήματα» της μοίρας που δέχθηκε τον τελευταίο καιρό. Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Marco Jaric, ήρθε και το ατύχημα... Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη διαφήμιση της εταιρείας καλλυντικών Maybelline, η καυτή Αντριάνα χτύπησε το κεφάλι της στο καθρέπτη του λεωφορείου, όπου τη μετέφερε. Ολα συνέβησαν στην Νέα Υόρκη, στην προσπάθειά της να αποφύγει έναν παπαράτσι που την ακολουθούσε.

Ενας «Αγγελος» σαν την Αντριάνα Λίμα πέφτει στη Γη... κυριολεκτικά και καρφώνεται σε έναν καθρέπτη [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το TMZ.com, το γνωστό μοντέλο δεν είδε τον καθρέφτη με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της και να πέσει στο οδόστρωμα. Αμέσως, οι υπεύθυνοι της φωτογράφησης την σήκωσαν, ενώ εκείνη στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο λεωφορείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ