Μετά τη Μισέλ Ομπάμα και η Ντόρα Μπακογιάννη διαμαρτύρεται για την απαγωγή των κοριτσιών στη Νιγηρία - iefimerida.gr

Μετά τη Μισέλ Ομπάμα και η Ντόρα Μπακογιάννη διαμαρτύρεται για την απαγωγή των κοριτσιών στη Νιγηρία

Μετά τη Μισέλ Ομπάμα και η Ντόρα Μπακογιάννη διαμαρτύρεται για την απαγωγή των κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την τραγική ιστορία που βιώνει τις τελευταίες ημέρες η Νιγηρία με τις απαγωγές περισσότερων από 200 μαθητριών τοποθετήθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.Η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε συγκεκριμένα «Αποτελεί ντροπή για το δυτικό πολιτισμό, καθώς και για τις αρχές και αξίες του Συμβουλίου της Ευρώπης, της έστω και μιας ώρας ομηρίας εφήβων κοριτσιών από ακραίους Ισλαμιστές-φονταμενταλιστές που το μόνο πράγμα που διεκδικούσαν ήταν το δικαίωμα τους στη μόρφωση. Κανείς από τα μέλη της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΣτΕ δεν θα δεχθεί τετελεσμένα σε αυτό το θέμα. Καλούμε όλες τις κυβερνήσεις του ΣτE να μη φεισθούν καμιάς προσπάθειας και κανενός μέσου για την απερίφραστη καταδίκη και την άμεση απελευθέρωση των παιδιών αυτών».

Λίγη ώρα αργότερα η κυρία Μπακογιάννη έκανε και ένα tweet στα αγγλικά επισημαίνοντας «Η Ευρώπη δεν θα κάτσει να κοιτάει αυτό το τρομερό έγκλημα. Το Συμβούλιο της Ευρώπης απαιτεί δράση από όλες τις κυβερνήσεις της ΕΕ ώστε να κορίτσια της Νιγηρίας να αφεθούν ελεύθερα».

Μετά τη Μισέλ Ομπάμα και η Ντόρα Μπακογιάννη διαμαρτύρεται για την απαγωγή των κοριτσιών στη Νιγηρία | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ