Γρηγοράκος: Αν το ΠΑΣΟΚ πάει στο 4% θα υπάρξει θέμα ηγεσίας - iefimerida.gr

Γρηγοράκος: Αν το ΠΑΣΟΚ πάει στο 4% θα υπάρξει θέμα ηγεσίας

Γρηγοράκος: Αν το ΠΑΣΟΚ πάει στο 4% θα υπάρξει θέμα ηγεσίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνάει εφόσον τα ποσοστά του συρρικνωθούν στις εκλογές εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος.Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» ο κ. Γρηγοράκος είπε χαρακτηριστικά «Θα το παίζω εγώ υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πάρει τίποτα στην Λακωνία; Έχουμε και μια αξιοπρέπεια. Πρέπει να είσαι ντε καλά υπουργός αν δεν σε θέλει ο λαός;» και πρόσθεσε με νόημα «Ας κάνει κυβέρνηση με τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απαξιωμένοι. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι απαξιωμένο σε μια κυβέρνηση συνεργασίας. Θυσιάστηκαν κάποιοι, τώρα ήρθε η ώρα να θυσιαστούν και κάποιοι άλλοι».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε ακόμη πως εφόσον το ΠΑΣΟΚ πάει στο 4% ή στο 3% προφανώς θα υπάρξει και θέμα ηγεσίας. «Θα πάμε σε ανασύνταξη του χώρου ούτως ή άλλως μετεκλογικά... Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνάει αν τα ποσοστά του στις εκλογές συρρικνωθούν... Εξαϋλωμένοι δεν μπορούμε να κυβερνάμε».

Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών άφησε και αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου αναφέροντας «Ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε το κόμμα από το 45% στο 12%».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ