Το μυστικό για μία πετυχημένη σχέση, από τις... γηραιότερες ιερόδουλες στον κόσμο - iefimerida.gr

Το μυστικό για μία πετυχημένη σχέση, από τις... γηραιότερες ιερόδουλες στον κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δίδυμες αδελφές Φόκενς, κάνουν ή μάλλον έκαναν -μέχρι πέρυσι που βγήκαν στη σύνταξη-το αρχαιότερο επάγγελμά στον κόσμο. Και στα 71 τους χρόνια σήμερα είναι οι αρχαιότερες στον τομέα τους.

Μετά από μισό αιώνα καριέρας στην περίφημη συνοικία με τα κόκκινα φανάρια του Άμστερνταμ και αφού ικανοποίησαν περισσότερους από...335 χιλιάδες άνδρες, η Λουίζ και η Μαρτίν αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση. Και αποφάσισαν να μοιραστούν τα μυστικά τους με τις υπόλοιπες γυναίκες του πλανήτη. Τι πρέπει να κάνει λοιπόν μία γυναίκα για να κάνει έναν άνδρα ευτυχισμένο; Πρώτα απο όλα να είναι ήρεμη «και να ακούει πάντα τις επιθυμίες του» λέει η Λουίζ. «Όταν ξεκινούσαμε τη δεκαετία του '60 μάθαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα από τις μεγαλύτερες γυναίκες. Κάθε άνδρας θέλει κάτι διαφορετικό και αυτό ακριβώς είναι το στοίχημα: να βρεις δηλαδή τι ακριβώς θέλει».

Επιπλέον πρέπει να τον σέβεται και να κατανοεί τις ανάγκες του. Οι άνδρες προσθέτει «έχουν ανάγκη το σεξ. Γεννήθηκαν έτσι. Δεν υπάρχει κάτι αφύσικο σε αυτό και γίνομαι έξαλλη όταν ο κόσμος δε σέβεται τη δουλειά μας».

Και οι δύο μπήκαν στη βιομηχανία του σεξ γύρω στα 20 και για πολλά χρόνια έβγαζαν αρκετά χρήματα για να ζουν αξιοπρεπώς. Η οικονομική κρίση όμως -που μείωσε την πελατεία- αλλά και η...αρθρίτιδα που τις ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, άλλαξε την κατάσταση.

Οι δίδυμες -που δινουν συχνά συνεντεύξεις σε εφημερίδες και περιοδικά- εξέδωσαν πέρυσι ένα βιβλίο με τίτλο «Οι κυρίες του Αμστερνταμ» οπου διηγουνται τις εμπειρίες τους, ενώ το 2012 έλαβαν μέρος σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Meet The Fockens.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μυστικό σχέση ιερόδουλες αδελφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ