Οι διάλογοι από το επεισόδιο στη Σητεία - iefimerida.gr

Οι διάλογοι από το επεισόδιο στη Σητεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις λεπτομέρειες και τους διαλόγους του θερμού επεισοδίου που προκάλεσαν δύο θαμώνες ταβέρνας στην Κρήτη εις βάρος του γραματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, αποκαλύπτει σήμερα η iefimerida.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καρχιμάκης -βουλευτής Λασιθίου- πήγε σε ορεινό χωριό της Σητείας ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Κάποιοι από μια παρέα τον κάλεσαν στο τραπέζι τους.
Ο κ. Καρχιμάκης πήγε πράγματι και χαιρέτισε, όταν κάποιος από τηνδιπλανή παρέα αντέδρασε έντονα: «Τι θες εδώ ρε κω..παιδο; Φύγε από δω!» του είπε σκαιά.

«Από που με διώχνεις; Τι είσαι εσύ;» απάντησε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Στην αψιμαχία προστέθηκε και δεύτερος που μάλιστα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Μιχάλη Καρχιμάκη. Επρόκειτο για έναν γυναικολόγο της περιοχής που -όπως λένε οι ντόποιοι- είναι γνωστός με το παρατσούκλι «ο φακελάκιας»!

«Εσύ... φακελάκια, σιωπή!» του επετέθη λεκτικά ο κ. Καρχιμάκης! Στο επεισόδιο προστέθηκε και ο μικρός γιός του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ενοχλήθηκε: «Τι έχεις εσύ με τον πατέρα μου;» ρώτησε τον γιατρό ο οποίος κινήθηκε εναντίον του πιτσιρικά με απειλητικές διαθέσεις!
Ο άνδρας της ασφάλειας του Μιχάλη Καρχιμάκη έβαλε μια καρέκλα ανάμεσα τους και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε εκεί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και οι δύο είναι στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ