Πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ – Πέρασε με 3-1 από την Τρίπολη, ανέβηκε στην κορυφή - iefimerida.gr

Πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ – Πέρασε με 3-1 από την Τρίπολη, ανέβηκε στην κορυφή

Πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ – Πέρασε με 3-1 από την Τρίπολη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Μάρκους Μπεργκ να είναι ένα ακόμη παιχνίδι ο καταλυτικός παράγοντας για τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» πέρασαν με 3-1 από την Τρίπολη και πέτυχαν κόντρα στον Αστέρα την πρώτη νίκη τους στα πλέι οφ.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το «μίνι πρωτάθλημα» και την έξοδο στο Champions League. Ο Μπεργκ δημιούργησε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του Αναστασίου, οδηγώντας τους «πράσινους» στη νίκη.

Στο 29', ο Σουηδός άνοιξε στον Κλωναρίδη, ο οποίος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 57' πάλι από πάσα του Μπεργκ ο Αμπέντ έκανε το 0-2. Ο Αστέρας μείωσε στο 62' με δυνατό σουτ του Ουσέρο, αλλά ο Λαγός έκανε το τελικό 1-3 στο 76' μετά από ωραία προσπάθεια του Κλωναρίδη.

Αστέρας Τρίπολης: Χερνάντεζ, Τσαμπούρης(80' Χουάνμα), Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μουνάφο(70' Ναβάρο), Ουσέρο, Μπαράλες, Ντε Μπλάσιτς, Βάλντο(59' Καράσκο).

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης(56' Κουτρουμπής), Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Πράνιτς, Αμπέντ(84' Σπυρόπουλος), Μπεργκ, Ζέκα, Πέτριτς(10' Κλωναρίδης).

3η αγωνιστική των πλέι οφ
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-3

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 7
2. Αστέρας Τρ. 4
-. ΠΑΟΚ 4
4. Ατρόμητος 3

Η επόμενη αγωνιστική (4η, 11/05)
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 18:15
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 20:30

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ