Καπετάνιος φορτηγού πλοίου δίνει μάχη με κύματα θηρία για να μην πέσουν τα κοντέινερ στη θάλασσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Καπετάνιος φορτηγού πλοίου δίνει μάχη με κύματα θηρία για να μην πέσουν τα κοντέινερ στη θάλασσα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επάγγελμα του καπετάνιου είναι ένα από τα πλέον απαιτητικά καθώς πρέπει ακόμα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες να φέρει σε πέρας την αποστολή του, δηλαδή να οδηγήσει το πλοίο με ασφάλεια κυρίως για το πλήρωμα, αλλά και για το φορτίο, στον προορισμό του.

Ωστόσο στα ταξίδια δεν είναι πάντα ούριος ο άνεμος και καπετάνιοι βρίσκονται αντιμέτωποι με πολύ άσχημους καιρούς και κύματα θηρία που προσπαθούν να καταπιούν τα πλοία και το φορτίο τους.

Χαρακτηριστικό είναι το βιντεάκι που ακολουθεί που δείχνει τη μάχη που δίνει ο καπετάνιος του φορτηγού πλοίου για να πλεύσει με ασφάλεια στην άγρια θάλασσα, αλλά και να μην χάσει κανένα από τα κοντέινερ που έχει φορτωμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ