Δίωξη σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ -Κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών και πέντε βαθμών - iefimerida.gr

Δίωξη σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ -Κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών και πέντε βαθμών

Δίωξη σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ -Κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών και πέντε βαθμών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίωξη για επεισόδια, τα οποία χαρακτήρισε εκτεταμένα, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες πλέον να κινδυνεύουν άμεσα με ποινή έδρας και αφαίρεσης βαθμών.

Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει από τις πειθαρχικές επιτροπές που καλούνται να κρίνουν τη συμπεριφορά των οπαδών των δύο ομάδων στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαΐδης», που καθυστέρησε να κάνει σέντρα για περίπου μισή ώρα.

Ο Παναθηναϊκός απειλείται με τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών και έδρας, ενώ ο ΠΑΟΚ, μιας και θεωρείται υπότροπος, κινδυνεύει να χάσει ακόμα πέντε βαθμούς, μετά τους τρεις που του αφαιρέθηκαν για τα επεισόδια στο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα!

Όσον αφορά τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου, οι δύο σύλλογοι θα απολογηθούν στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με το πιθανότερο σενάριο να τους θέλει να πληρώνουν απλά ένα πρόστιμο, αφού είναι διαφορετικά τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ