Τα ζώδια της Τετάρτης 7 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 7 Μαΐου

Τα ζώδια της Τετάρτης 7 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Κριοί μου, (ειδικά εσείς του Μαρτίου) βρίσκεστε σε μια πολύ γλυκιά και ερωτική περίοδο. Ωστόσο, θέματα συναισθηματικά, στα οποία εμπλέκονται και τα οικονομικά σας, θα πρέπει τώρα να τα προσέχετε. Αργότερα ευνοούνται. Η νέα θέση του Ερμή φέρνει πολύ σημαντικές συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες, αρχικά για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Θέματα που έχουν σχέση με τα οικογενειακά σας ή την ακίνητη περιουσία σας σιγά-σιγά μπαίνουν σε έναν νέο δρόμο.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους είναι μια σημαντικότατη περίοδος αυτή που διανύουμε. Η νέα θέση του Ερμή προωθεί θέματα σχετικά με τα οικονομικά σας. Μέχρι τις 28 Μαΐου μπορείτε να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που ίσως είναι συνδεδεμένα και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέχετε τις μυστικές επαφές ή συμφωνίες, ενδεχομένως την ερχόμενη εβδομάδα να πιεστείτε από αυτές. Θυμηθείτε ότι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14 του μήνα είναι ιδιαίτερα πιεστική και δύσκολη για σας, ιδιαίτερα αν έχετε γενέθλια εκείνες τις ημέρες. Προσπαθήστε, λοιπόν, να διεκπεραιώσετε από τώρα σημαντικές υποθέσεις σε σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Σήμερα, ένα οικογενειακό θέμα θα είναι μια ένδειξη των γεγονότων, τα οποία θα προκύψουν. Προσέχετε, λοιπόν, γιατί βρίσκεστε σε μια αρκετά δημιουργική περίοδο.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους, η είσοδος του Ερμή, κυβερνήτη πλανήτη σας, στο ζώδιό σας σημαίνει πολλά. Θα μάθετε πολλά τα οποία γίνονταν στο παρασκήνιο το προηγούμενο διάστημα, ενώ οι φίλοι είναι κοντά σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην κοινωνική σας ζωή. Σήμερα έχετε πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις, τις οποίες θα πρέπει να ρυθμίσετε. Στα τέλη της εβδομάδας αποφύγετε τις συζητήσεις πάνω σε εργασιακά θέματα. Προσέχετε την υγεία σας. Μέχρι τις 28 Μαΐου, φροντίστε να επιλύσετε θέματα που έχουν άμεση σχέση με την οικογένειά σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους έχει αρχίσει μια περίοδος, η οποία είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όσον αφορά τον κοινωνικό σας χώρο. Πρόσωπα κύρους, του αντίθετου φύλου, σας βοηθούν, αποφύγετε όμως τις υπερβολές για να μην ζημιωθείτε. Η νέα θέση του Ερμή (ως τις 28 Μαΐου ) σημαίνει ότι πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να λειτουργούν παρασκηνιακά εναντίον σας. Προσπαθήστε λοιπόν να μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 7 Ιουλίου, ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Σήμερα, γύρω στο μεσημέρι, ένα οικονομικό σας θέμα σας φορτίζει, ειδικά αν είναι αναμεμειγμένο με τα συναισθηματικά σας. Αποφύγετε να το συζητήσετε. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο κάποια οικογενειακά θέματα επανέρχονται για λίγο. Παλιές οικογενειακές υποθέσεις επιστρέφουν, για να επιλυθούν.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η νέα θέση του Ερμή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Μέχρι τις 28 Μαΐου η παρουσία του στους Διδύμους ευνοεί τις σχέσεις σας με τους φίλους σας, ενώ προωθεί την κοινωνική σας ζωή και την συλλογική δουλειά. Γενικότερα θα έχετε βοήθεια. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε γύρω στις 10 Μαΐου ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις 13 Αυγούστου περίπου. Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου δεν είναι ευνοϊκή για σας. Θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, λόγια, συζητήσεις ή άσκοπες μετακινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι τον Ιούλιο βρίσκεστε σε μια πολύ καλή συναισθηματική περίοδο. Ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για επαφές, για να έρθετε κοντά με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους ( μέχρι 28 Μαΐου) ξεκινά συζητήσεις για επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα. Βεβαίως, τα επιχειρήματά σας δεν θα γίνονται πάντοτε δεκτά. Προσπαθήστε να ακούτε και τις απόψεις των άλλων. Θέματα που έχουν σχέση με ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας ζήτημα φαίνεται να επιλύονται αυτές τις μέρες. Ωστόσο μην αφήσετε τίποτε πολύ σημαντικό για την ερχόμενη εβδομάδα. Οι μέρες που διανύουμε είναι καλές για να συζητήσετε για ταξίδια ή για νομικά και διαδικαστικά θέματα. Όμως μην κάνετε αυτές τις συζητήσεις προς το τέλος της εβδομάδας.

Ζυγός

Με την νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους (μέχρι τις 28 Μαΐου), εσάς τους Ζυγούς θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή νομικά και διαδικαστικά θέματα. Γενικότερα, οι υποθέσεις σας «τρέχουν», προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Η Αφροδίτη κινείται απέναντι από το ζώδιό σας και βελτιώνει τις σχέσεις σας. Προσοχή όμως την ερχόμενη εβδομάδα, γιατί η Πανσέληνος θα μπορούσε να προκαλέσει ρήγματα τόσο σε οικογενειακό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Γενικότερα, αποφύγετε τις υπερβολές. Σήμερα οι φίλοι μπορεί να είναι ακόμα και επιζήμιοι. Ίσως κάνετε κάποια έξοδα, τα οποία θα έχουν σχέση με την κοινωνική σας ζωή ή με τους φίλους σας.

Σκορπιός

Θέματα σχετικά με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας θα φέρει στην επιφάνεια η νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους (μέχρι τις 28 Μαΐου ) για σας τους Σκορπιούς. Οι φίλοι σας μπορεί να σας βοηθήσουν σε αυτό. Ενδεχομένως να σας απασχολεί ένα θέμα σχετικό με ένα νεαρό πρόσωπο ή ένα παιδί. Στον χώρο της εργασίας σας, ενώ τα πάντα φαίνονται να είναι καλά, θα πρέπει να προσέξετε. Ακόμη, χρειάζεται προσοχή σε θέματα υγείας, τα οποία ενδεχομένως να σας απασχολήσουν την ερχόμενη εβδομάδα. Για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Νοεμβρίου, δεν είναι η καταλληλότερη μέρα σήμερα (ειδικά γύρω στο μεσημέρι), για να συζητήσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα. Προσέχετε γενικότερα ένα παρασκήνιο, το οποίο δεν αποκλείεται να υπάρχει στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η νέα θέση του Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας φέρνει συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η συναισθηματική σας ζωή έχει να δώσει πάρα πολλά σε εσάς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο. Σε θέματα που έχουν σχέση με ένα ταξίδι ή με επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ίσως σήμερα, γύρω στο μεσημέρι, υπάρξουν κάποια εμπόδια, τα οποία όμως θα είναι παροδικά. Το τέλος της εβδομάδας απαιτεί γενικότερα προσοχή. Θέματα υγείας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο.

Αιγόκερως

Η νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους (μέχρι τις 28 Μαΐου ) είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας τους Αιγόκερους. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την εργασία αλλά και την υγεία σας. Κάποια οικογενειακά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Θα κάνετε « γλυκά» έξοδα για τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και γενικότερα θα περάσετε όμορφα μαζί τους. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιανουαρίου μην αφήστε για την ερχόμενη εβδομάδα παλιές υποθέσεις που έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή. Επιλύστε τα τώρα και μην τα αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα, αφού γύρω στις 14 θα υπάρξει μια εμπλοκή.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους είναι μια πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσοχή εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 12-14 Φεβρουαρίου. Ενδεχομένως να υπάρξουν εμπλοκές είτε στον κοινωνικό σας χώρο είτε στις σχέσεις σας. Τώρα ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία ο τομέας της συναισθηματικής σας ζωής και των παιδιών θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Φεβρουαρίου δείξτε προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας σε θέματα που έχουν σχέση με ηλικιωμένα αντρικά πρόσωπα, δικά σας ή του συντρόφου σας.

Ιχθείς

Η νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους ( μέχρι τις 28 Μαΐου) ωθεί εσάς τους Ιχθύς να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται τώρα και όχι την επόμενη εβδομάδα. Μην αφήσετε τίποτε σημαντικό για εκείνες τις ημέρες, καθώς θα μπορούσε να υπάρξει ανατροπή. Στον χώρο της εργασίας σας υπάρχει πρόοδος, αλλά μην αφήσετε σημαντικά πράγματα για το τέλος της εβδομάδας. Εσείς που είστε γεννημένοι 8 -10 Μαρτίου έχετε γενικότερα την βοήθεια του Δία, ο οποίος δημιουργεί ευχάριστες εξελίξεις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική σας ζωή.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ