Αρης Πλασκασοβίτης: Με είχαν πετάξει γυμνό μέσα σε κάδο σκουπιδιών - iefimerida.gr

Αρης Πλασκασοβίτης: Με είχαν πετάξει γυμνό μέσα σε κάδο σκουπιδιών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα bullying, όπως αποκάλυψε, είχε πέσει στην παιδική του ηλικία ο Αρης Πλασκασοβίτης ο ταλαντούχος τραγουδιστής-ηθοποιός-χορευτής Αρης Πλασκασοβίτης.

«Κατέβαινα τα σκαλιά, πάρε την καρπαζιά! Δεν πήγαινα να το πω μη τυχόν και μου συμβούν χειρότερα» και συνέχισε: «Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι με είχαν ξεγυμνώσει στην πέμπτη δημοτικού και με είχαν πετάξει σε κάδο σκουπιδιών! Πήρα τα ρούχα κι έφυγα. Το θυμάμαι τώρα και είναι περίεργο. Δεν το έχω ξεχάσει», αποκάλυψε μιλώντας τη Δευτέρα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Oι αποκαλύψεις του ταλαντούχου νεαρού συμμετέχοντα στο Your Face Sounds Familiar, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Αρης Πλασκασοβίτης αποκάλυψε και τον λόγο που τον έκανε να τραυλίζει στην τρίτη δημοτικού, όταν του τηλεφώνησε στο σχολείο μια συνάδελφος της μητέρας του από την τράπεζα, η οποία, όπως ανακάλυψαν στη συνέχεια «δεν ήταν στα καλά της».«Μου είπε ότι έχει σχέση με τον πατέρα μου και έπαθα τεράστιο σοκ. Τότε ξεκίνησα να τραυλίζω», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ