Ροζ ραντεβού στον αέρα: 20χρονη έκανε σεξ στις τουαλέτες αεροπλάνου με έναν άγνωστο επιβάτη - iefimerida.gr

Ροζ ραντεβού στον αέρα: 20χρονη έκανε σεξ στις τουαλέτες αεροπλάνου με έναν άγνωστο επιβάτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πρωταγωνίστρια» ενός ροζ σκανδάλου έγινε μία 20χρονη Βρετανίδα, η οποία ταξίδευε αεροπορικώς με τους γονείς της από το Λονδίνο στις ΗΠΑ. Οι αεροσυνοδοί την έπιασαν στα πράσα να κάνει σεξ με έναν άγνωστο γι αυτήν επιβάτη του αεροσκάφους. Η ίδια, όπως αναφέρει η Daily Mail ήταν σε κατάσταση μέθης, όταν πήγε με στις τουαλέτες με τον άνδρα, εν ώρα πτήσης. Οι φωνές τους προκάλεσαν «αναταράξεις»κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με τους αεροσυνοδούς να σπάνε την πόρτα της τουαλέτας για να δουν τι συμβαίνει.

Στη συνέχεια ξέσπασε καυγάς, η γυναίκα σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε σε αεροσυνοδούς και άλλους επιβάτες, με αποτέλεσμα οι αρχές να ειδοποιηθούν και να την περιμένουν στο αεροδρόμιο. Η 20χρονη Βρετανίδα οδηγήθηκε στις Αμερικανικές Αρχές, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ