Πού πάρκαρα το αυτοκίνητο; -Η Google απαντά στο αιώνιο ερώτημα των οδηγών - iefimerida.gr

Πού πάρκαρα το αυτοκίνητο; -Η Google απαντά στο αιώνιο ερώτημα των οδηγών

Πού πάρκαρα το αυτοκίνητο; -Η Google απαντά τώρα και στο αιώνιο ερώτημα των οδηγ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει συμβεί σε όλους. Ποιος οδηγός δεν έχει σταθεί στο πεζοδρόμιο, με το κλειδί στο χέρι, κοιτάζοντας απελπισμένα προς κάθε κατεύθυνση; Η Google βρήκε τον τρόπο να παρέχει απάντηση ακόμη και στο αιώνιο ερώτημα «πού πάρκαρα το αυτοκίνητο;», με μία εφαρμογή.

Αυτός ο έξυπνος προσωπικός βοηθός, που θα είναι διαθέσιμος τόσο για Android όσο και για iOs, καταγράφει αυτόματα τη διεύθυνση που ο χρήστης άφησε το αυτοκίνητό του την τελευταία φορά που το οδήγησε. Αντί λοιπόν να κάνει βόλτες στη γειτονιά, προσπαθώντας μάταια να θυμηθεί τη διαδρομή που ακολούθησε, το μόνο που θα χρειάζεται να κάνει ο οδηγός θα είναι να πατήσει ένα κουμπί.

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνεται στο Google Νow και με τη χρήση του θα εμφανίζεται ο χάρτης που θα δείχνει πόσο μακριά βρίσκεται το αυτοκίνητο. Αυτό που κάνει είναι να χρησιμοποιεί αισθητήρες ταχύτητας, ώστε να αντιλαμβάνεται πόσο ο χρήστης βγαίνει από το όχημα.

Το κακό είναι πως ενεργοποιείται ακόμη κι αν αυτός που το χρησιμοποιεί απλά βγαίνει από ένα λεωφορείο, ή από ένα άλλο όχημα. Ετσι, μπορεί να παρουσιάσει λάθος θέση πάρκινγκ όταν του ζητηθεί να εντοπίσει το αυτοκίνητο του χρήστη, αλλά σε τέτοια περίπτωση, δίνει και εναλλακτικές απαντήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Google οδηγός ειδήσεις εφαρμογή πάρκινγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ