Η κραιπάλη του Σαββάτου και ο φόβος της Δευτέρας -Τι ψάχνουν στο Google οι χρήστες την πρώτη ημέρα της εβδομάδας - iefimerida.gr

Η κραιπάλη του Σαββάτου και ο φόβος της Δευτέρας -Τι ψάχνουν στο Google οι χρήστες την πρώτη ημέρα της εβδομάδας

Η κραιπάλη του Σαββάτου και ο φόβος της Δευτέρας -Τι ψάχνουν στο Google οι χρήστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποτό, τσιγάρο, ξενύχτι. Τρεις «μαγικές» λέξεις που χαρακτηρίζουν τα Σαββατοκύριακα, ημέρες χαλάρωσης και κραιπάλης. Τι γίνεται όμως τη Δευτέρα; Ποιος είναι ο φόβος που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη την πρώτη η ημέρα της εβδομάδας και ποια είναι η λέξη κλειδί που αναζητούν στο Google; Σύμφωνα με νέα έρευνα, ο περισσότεροι άνθρωποι τη Δευτέρα έχουν άγχος για την υγεία τους, μετά τις υπερβολές που έκαναν το διήμερο. Ετσι, όπως αναφέρουν επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο, στις ΗΠΑ, εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου αναζητούν τη Δευτέρα στο Google θέματα που έχουν σχέση με την υγεία. Συνολικά, όπως αναφέρει η Daily Mail, η οποία επικαλείται στοιχεία της έρευνας, περίπου160 εκατομμύρια αναζητήσεις σχετικές με την υγεία γίνονται στο Google κάθε μέρα. Ωστόσο, στην αρχή κάθε εβδομάδας σημειώνεται σημαντική αύξηση των αναζητήσεων στο Google γύρω από την υγεία.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το 2005 έως το 2012, με τους επιστήμονες να μελετούν τις καθημερινές αναζητήσεις και συνήθειες των χρηστών στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν μετά την κραιπάλη του Σαββατοκύριακου, ο περισσότερος κόσμος αγωνιά τη Δευτέρα και έτσι πραγματοποιεί συχνές έρευνες στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Google Υγεία διαδίκτυο αναζήτηση Δευτέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ