Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τσόντα, ούτε ουρά κανενός -Στοίχημα των εκλογών η κυβερνητική σταθερότητα - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τσόντα, ούτε ουρά κανενός -Στοίχημα των εκλογών η κυβερνητική σταθερότητα

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τσόντα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικοινωνιακή «επίθεση» από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος συνέχισε τις τοποθετήσεις του σε υψηλούς τόνους με στόχο τη συσπείρωση της παράταξης του ΠΑΣΟΚ.Αμέσως μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου και τοποθετήθηκε εκ νέου για το αν υπάρχει θέμα κυβερνητικής σταθερότητας μετά τις εκλογές.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το στοίχημα των πολλαπλών εκλογικών διαδικασιών είναι, κατά βάθος, η κυβερνητική σταθερότητα, αλλά και ο στρατηγικός προσανατολισμός της χώρας που βαδίζει στην έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο.

«Η Δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι και η Ελιά στην οποία μετέχουμε, δεν είναι ούτε «τσόντα» ούτε ουρά. Δεν πάει να αθροίσει τα ποσοστά για να καλύψει κενά. Είναι ο πυλώνας αυτής της προσπάθειας και αν δεν έχουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού, την κατανόησή του, φυσικά δε μπορούμε ν' αναλάβουμε βάρη που ιστορικώς δε μας αναλογούν, από ένα σημείο και μετά» είπε με νόημα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δεν παρέλειψε, ακόμη, να αφήσει σαφείς αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας «Κάποιοι βέβαια κλαίνε και οδύρονται που βγαίνουμε, πράγματι, από την κρίση και το μνημόνιο. Ομως, το στοίχημα πρακτικά δεν είναι αν θα είναι πρώτη η Νέα Δημοκρατία ή ο ΣΥΡΙΖΑ. Το στοίχημα είναι η κυβερνητική σταθερότητα συνολικά και πυλώνας της σταθερότητας είναι η Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ, η Ελιά, που κουβαλάει το βάρος από την αρχή, επί 4-5 ολόκληρα χρόνια».

«Αρα δεν είναι δίκαιο, δεν είναι σωστό και λογικό κάποιοι να χρεώνονται ένα μεγάλο κόστος και να μην πιστώνονται αυτά που αναλογικώς δικαιούνται να πιστωθούν, τώρα που η χώρα έχει αρχίσει την έξοδο από την κρίση. Άρα, εμείς περιμένουμε τη στάση του ελληνικού λαού, την ωριμότητά του, τη σοφία του. Πρέπει να διατηρηθεί η σταθερότητα, το πλαίσιο στρατηγικής αναφοράς της χώρας, πρέπει να βαδίσουμε με ασφάλεια στην οριστική και αμετάκλητη έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο, αλλά αυτό εξαρτάται από τον ελληνικό λαό» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ