«Μεταγραφή, καταστροφή», λέει η Daily Mail για τον Κώστα Μήτρογλου και τη Φούλαμ - iefimerida.gr

«Μεταγραφή, καταστροφή», λέει η Daily Mail για τον Κώστα Μήτρογλου και τη Φούλαμ

«Μεταγραφή καταστροφή»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν για τη Φούλαμ ενδέχεται να αποτελέσει ο Κώστας Μήτρογλου το καλοκαίρι, καθώς αλλιώς τα φανταζόταν και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα με την καρριέρα του στο Λονδίνο.

Ορισμένοι κάνουν λόγο για μεταγραφή καταστροφή του Έλληνα διεθνούς , καθώς η Φούλαμ μετά τον υποβιβασμό της από την Πρέμιερ Λίγκ ετοιμάζεται να ξεφορτωθεί τα μεγάλα συμβόλαια.

«Η μεταγραφή-ρεκόρ της ομάδας ήταν καταστροφή και η Φούλαμ θα προσπαθήσει να περιορίσει τη ζημιά», τονίζει η Daily Mail, ενώ αναφέρεται και στην έκπληξη του Φέλιξ Μάγκατ, όταν διαπίστωσε ότι οι Λονδρέζοι έδωσαν 15 εκατ. ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή που προερχόταν από τραυματισμό και δεν θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα. Ο Μήτρογλου έχει πραγματοποιήσει μόλις τρεις εμφανίσεις με τα χρώματα της Φούλαμ και δεν εχει επιτύχει γκόλ,ενώ δεσμεύεται με 4ετές συμβόλαιο .Οι ετήσιες αποδοχές του φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δύσκολα μπορεί να καλύψει η αγγλική ομάδα μετά τον υποβιβασμό της .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ