Ξύλο και καρεκλιές στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ -16 συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξύλο και καρεκλιές στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ -16 συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκαέξι άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μέσα στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, καθώς και έξω από το γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα και κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα.

Επίσης προσήχθησαν άλλα 4 άτομα που αφέθηκαν ελεύθερα. Οι 16 συλληφθέντες θα προσαχθούν από τον εισαγγελέα

Tα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και συγκεκριμένα τη στιγμή που 300 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο. Τότε, οπαδοί του Παναθηναϊκού κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους και άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα, φωτοβολίδες και καρέκελες.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανταπέδωσαν, κόσμος και από τις δύο πλευρές μπήκε μέσα στο γήπεδο, σημειώθηκε σύρραξη στην Θύρα 6 και η διαιτητική τριάδα αποφάσισε να καθυστερήσει την έναρξη του παιχνιδιού, για τα πλέι οφ της Σουπερλίγκα.

Ο Ιβαν Σαββίδης, ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τους οπαδούς, ενώ έπειτα από επέμβαση των ΜΑΤ, οι οπαδοί επέστεψαν στις κερκίδες και μόνο όταν αποκλιμακώθηκε η ένταση, το ματς ξεκίνησε κανονικά με μισάωρη καθυστέρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΟ ΠΑΟΚ συλλήψεις Λεωφόρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ