Τσίπρας: Πού είναι ο κ. Σαμαράς; Μόνο σε άρθρα εφημερίδων και μονολόγους; - iefimerida.gr

Τσίπρας: Πού είναι ο κ. Σαμαράς; Μόνο σε άρθρα εφημερίδων και μονολόγους;

Τσίπρας: Που είναι ο κ. Σαμαράς; Μόνο σε άρθρα εφημερίδων και μονολόγους;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωπικά «πυρά» στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτή τη φορά από την Κοζάνη, απ' όπου και συνεχίζει τον κύκλο των περιοδειών του ανά την Ελλάδα με το βλέμμα στραμμένο στην τριπλή εκλογική αναμέτρηση.«Αναρωτιέμαι, ο κ. Σαμαράς που είναι;» είπε από την αρχή της ομιλίας του, κατηγορώντας επί τοις ουσίας τον πρωθυπουργό για ατολμία. «Υπάρχει μόνο σε άρθρα σε κυριακάτικες εφημερίδες. Υπάρχει σε ανακοινώσεις του Μαξίμου, σε διαγγέλματα και μονολόγους. Υπάρχει στα κανάλια και στις δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Υπάρχει στην αγκαλιά της τρόικας και της κυρίας Μέρκελ. Υπάρχει σε κάθε μια από τις εκατοντάδες σελίδες των μνημονίων που ψήφισε και που ετοιμάζεται να ψηφίσει» , ήταν η απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζοντας στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο της αντιπαράθεσης .

έρχεται η μέρα εκείνη που θα φύγει».Συνεχίζοντας την επίθεσή του στον πρωθυπουργό και με αφορμή την απόρριψη εκ μέρους του Μαξίμου της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τηλεοπτική μονομαχία, δεν παρέλειψε να θυμίσει για τον πρωθυπουργό πως «στο debate δεν θα τον δείτε. Κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες του Μαξίμου, αυτές που γράφουν και τα δελτία των 8», προαναγγέλλοντας στη συνέχεια ότι «

«Επενδύουν στον καναπέ και στην αδιαφορία»

Καλώντας το ακροατήριο να βάλει «τέλος στην Ελλάδα της τρόικας και των τοκογλύφων», ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, λέγοντας ότι οι αντίπαλοι: «Επενδύουν στην αποχή. Επενδύουν στα κόμματα κλώνους του συστήματος. Επενδύουν στον καναπέ και την αδιαφορία».

«Οποιος ψηφίσει Σαμαρά -Βενιζέλο θα πάρει Μνημόνιο»

Μάλιστα, έγινε πιο συγκεκριμένος και προειδοποίησε πως «Βγαίνοντας από το παραβάν ο συνταξιούχος -αν στηρίξει Σαμαρά Βενιζέλο- τον περιμένουν νέες μειώσεις στις συντάξεις. Αυτή είναι η κρυφή τους ατζέντα .Νέες επώδυνες επιβαρύνσεις δισεκατομμυρίων ευρώ, με νέους φόρους και νέες περικοπές κοινωνικών δαπανών, από το 2015 έως το 2018.Μέτρα 8 δις ευρώ».Ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους, ανέφερε τέλος, πως «ο πολίτης που θα ψηφίσει Σαμαρά Βενιζέλο, βγαίνοντας από το παραβάν, θα πάρει περισσότερο μνημόνιο, περισσότερα μέτρα, περισσότερο Μπαλτάκο, περισσότερο Βορίδη, περισσότερο Γεωργιάδη, περισσότερο Πλεύρη» και κατέληξε ότι «Θα πάρει και λιγότερη δημοκρατία.Λιγότερη εθνική ανεξαρτησία.Θα πάρει νέα μνημόνια υποτέλειας και κοινωνικής καταστροφής».

Κεδίκογλου: Σε ακατάσχετο υβρεολόγιο δεν αξίζει να απαντάς

«Σε ακατάσχετο υβρεολόγιο δεν αξίζει να απαντάς», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ομιλία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην Κοζάνη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας έφτασε μέχρι και να χαρακτηρίζει νεοναζί όλους τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συναντήθηκαν με το νέο Πρωθυπουργό της Ουκρανίας στις Βρυξέλλες.

«Πιο χαμηλά δεν μπορεί να πέσει κανείς...», υπογράμμισε ο κ. Κεδίκογλου.

Φωτογραφίες ΑΠΕ-ΜΠΕ -Χρήστος Μπλέτσος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ