Τα αστειάκια του Ομπάμα- Τι είπε για το γυμνό στέρνο του Πούτιν και το «control, alt, delete» - iefimerida.gr

Τα αστειάκια του Ομπάμα- Τι είπε για το γυμνό στέρνο του Πούτιν και το «control, alt, delete»

Διάθεση για αυτοσαρκασμό και «πλάκα» στα ΜΜΕ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ο Μπά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διάθεση για αυτοσαρκασμό και «πλάκα» στα ΜΜΕ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ο Μπάράκ Ομπάμα, στο καθιερωμένα δείπνο του Λευκού Οίκου για τους ανταποκριτές, μένοντας πιστός στην «παράδοση» της συγκεκριμένης εκδήλωση.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεδίπλωσε το χιούμορ του μιλώντας για την εμμονή των συντηρητικών παρουσιαστών για το γυμνό στέρνο του Πούτιν- «είναι λίγο περίεργο», είπε- ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει και ένα... καρφάκι για την υποψηφιότητα του Ρώσου προέδρου για το Νόμπελ Ειρήνης. «Για να είμαστε δίκαιοι, αυτά τα δίνουν πλέον στον καθέναν», είπε ο άνθρωπος που πήρε το εν λόγω βραβείο το 2009.

Δεν δίστασε να σχολιάσει την εμμονή των αντιπάλων του ότι ο ίδιος δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ, σχολιάζοντας ότι θα είναι πιο δύσκολο για τους Ρεπουμπλικανούς να αποδείξουν ότι η Χίλαρι Κλίντον γεννήθηκε στην Κένυα, μιλώντας για την πιθανή διάδοχό του στο Λευκό Οίκο.

Ο Ομπάμα αστειεύτηκε και με το CNN, αναφέροντας ότι υποφέρει ακόμη από τζετ λαγκ έπειτα από την πρόσφατη επίσκεψή του στην Μαλαισία. «Πού πρέπει να φτάσουμε για να ασχοληθεί μαζί μας το CNN αυτές τις ημέρες!», είπε, ως έμμεση αναφορά στην εκτενή κάλυψη του δικτύου στην αναζήτηση του εξαφανισμένου Boeing.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αυτοσαρκαστεί για το θέμα του προγράμματος για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τα τεράστια προβλήματα που υπήρχαν στην ηλεκτρονική πρόσβαση σε αυτό. «Το 2008 το σλόγκαν μου ήταν ''Ναι, μπορώ''. Το 2013 ήταν "control – alt – delete"», είπε γελώντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ