Το 2014 μπήκε με το δεξί για τη Skoda - iefimerida.gr

Το 2014 μπήκε με το δεξί για τη Skoda

Το 2014 μπήκε με το δεξί για τη Skoda
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Skoda ακολουθεί εδώ και χρόνια μια συνεπή και σωστή πορεία ανάπτυξης, κάτι που αποδεικνύεται τόσο από τις πωλήσεις των μοντέλων της όσο και από το τζίρο της, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα το 2014 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για αυτήν.

Κι αυτό γιατί στο πρώτο τρίμηνό του πούλησε συνολικά 247.200 αυτοκίνητα, νούμερο αυξημένο κατά 12,2% σε σχέση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2013, ενώ ακόμα μεγαλύτερη είναι αύξηση των εισροών από τις πωλήσεις, μιας και τα περσινά 2,414 δισεκατομμύρια ευρώ έγιναν φέτος 2,986.Πρόκειται για μια μεταβολή +23,7% και αναφερόμαστε πάντα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς που διανύουμε.Αν αναζητήσει κανείς τους λόγους για τη σημαντική αύξηση τόσο των πωλήσεων όσο και της κερδοφορίας της Skoda την απάντηση τη δίνει ο CFΟ της εταιρείας Winfried Krause που λέει ότι «οι επενδύσεις στην ανανέωση με νέα μοντέλα από το προηγούμενο έτος, μας οδηγεί τώρα στην αύξηση των πωλήσεων και του λειτουργικού κέρδους.

Αυτές οι θετικές εξελίξεις επιβεβαιώνουν την δυναμική της μάρκας και θα αποτελέσουν την οικονομική βάση για την περαιτέρω διεύρυνση της γκάμας μας με νέα συναρπαστικά αυτοκίνητα».

Το 2014 μπήκε με το δεξί για τη Skoda | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο χαρακτηριστικά Skoda
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ