Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των μεταναστών -Σε Πειραιά και Σαμοθράκη μεταφέρονται 200 άτομα που διασώθηκαν - iefimerida.gr

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των μεταναστών -Σε Πειραιά και Σαμοθράκη μεταφέρονται 200 άτομα που διασώθηκαν

Αγνοούνται μετανάστες στη Σαμοθράκη -Επιχείρηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αίσιο τρόπο τελείωσε η περιπέτεια που είχαν 50-60 παράνομοι μετανάστες, που αναζητούνταν βόρεια της Σαμοθράκης. Παράλληλα, στον Πειραιά θα φτάσουν το μεσημέρι της Κυριακής 147 άτομα που διασώθηκαν από το Λιμενικό της Μάλτας.

Οι μετανάστες που επέβαιναν σε πλοιάριο βόρεια της Σαμοθράκης, εξέπεμψαν σήμα κίνδυνου καλώντας τον αριθμό 112. Τα σκάφη του Λιμενικού και αλιευτικά έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να τους εντοπίσουν και έτσι μεταφέρονται στο νησί.

Παράλληλα, στον Πειραιά αναμένεται να φτάσουν το μεσημέρι της Κυριακής 147 μετανάστες που εντοπίστηκαν από το Λιμενικό της Μάλτας, και εξέπεμψαν σήμα κινδύνου στα χωρικά ύδατα της Μάλτας. Ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στον Πειραιά, όπου αναμένεται να φιλοξενηθούν στη Σχολή Λιμενοφυλάκων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ