Τα ζώδια της Κυριακής 4 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 4 Μαΐου

Τα ζώδια της Κυριακής 4 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν με την άμεση παρέμβασή σας. Κινηθείτε ευέλικτα και εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι λίγο πιεστικοί. Οι ελεύθεροι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας. Στα επαγγελματικά σας μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Ταύρος
Θα κουραστείτε πολύ για να τα διευθετήσετε όλα και πολλές φορές τα όρια της υπομονής σας θα εξαντληθούν, από τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν. Κινηθείτε συντηρητικά και αποφύγετε κάθε καινούργια κίνηση σε οικονομικά θέματα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την σχέση σας και μην παρασύρεστε από τις γνώμες τρίτων. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για αναθέρμανση των σχέσεων σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και επιτέλους θα πάρετε μια ανάσα.

Δίδυμοι
Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο ειδικά αν ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις ή πωλήσεις γιατί οι εξελίξεις αναμένονται ευχάριστες. Θα έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν που θα πρέπει να ξεκαθαριστούν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες και τους ανώτερους σας. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, θα βγουν στην επιφάνεια κρυφά πάθη και ζήλιες και θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην παρορμητικότητα σας.

Καρκίνος
Στον οικονομικό σας τομέα, η ανάδρομη Αφροδίτη σας ωθεί σε καινούργιες σπατάλες και έξοδα. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και σημαντικές αποφάσεις καλό θα είναι να τις αποφύγετε αυτήν την περίοδο. Τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων και κλεισίματα συμφωνιών, γιατί δύσκολα θα πετύχετε ευνοϊκούς όρους για σας. Το κλίμα που θα επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο θα είναι ρευστό, οπότε μην κάνετε καμία κίνηση, ούτε να πάρετε κάποια απόφαση αυτές τις ημέρες, γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Φανείτε υπομονετικοί, τα πράγματα θα βελτιωθούν από το τέλος του μήνα και μετά.

Λέων
Δεν ευνοούνται τα παντός είδους τυχερά παιχνίδια. Η υγεία σας θα βρίσκετε σε καλή κατάσταση. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα σας ενθουσιάσουν πολύ με αποτέλεσμα να μην προχωρήσετε καθόλου. Προσέξτε τα έξοδά σας και μην υπερβάλετε προκειμένου να διασφαλίσετε τον προϋπολογισμό σας. Στην εργασία σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επηρεάσετε τους συνεργάτες σας και να κάνετε μια σημαντική συμφωνία.

Παρθένος
Αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε. Η κοινωνική ζωή, οι συναντήσεις με φίλους και η συλλογική δουλειά ευνοούνται. Ιδιαίτερη προσοχή όμως θα πρέπει να επιδείξετε γιατί ένα έντονο και επικίνδυνο παρασκήνιο μπορεί να υπάρξει σε βάρος σας. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, επαφές, με συγγενείς ή φίλους θα γεμίσουν το πρόγραμμά σας.

Ζυγός
Κρατήστε επιφυλακτική στάση στις καινούργιες γνωριμίες και μην προχωρήσετε αμέσως, γιατί μπορεί να πληγωθείτε αργότερα. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ανανέωση στους δεσμευμένους, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να παίζετε σε διπλό ταμπλό και να είστε μπερδεμένοι. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αποφασίσετε να κάνετε κινήσεις για να βελτιώσετε την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί. Τίποτε και κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο πια στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

Σκορπιός
Επεξεργαστείτε καλά, λόγια και υποσχέσεις που σας λένε ειδικά από άτομα που σας έχουν απογοητεύσει και στο παρελθόν. Θα κάνετε πολλές μετακινήσεις και εξορμήσεις που θα ανανεώσουν την σχέση σας. Οι αστρολογικές τάσεις της περιόδου δείχνουν ότι αρκετοί από εσάς δεν θα έχετε σωστή κρίση και διαύγεια στις αποφάσεις σας. Οι συνθήκες και τα προβλήματα που προέκυψαν για τους περισσότερους από εσάς τον τελευταίο καιρό στον επαγγελματικό τομέα έχουν δοκιμάσει στο έπακρον τα όριά σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά – σιγά τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται, καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη.

Τοξότης
Όσοι είσαστε μόνοι, αποφύγετε να δεχθείτε καταστάσεις του παρελθόντος να ξαναμπούν στη ζωή σας. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε θετικές εξελίξεις στη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Στο χέρι σας είναι να βάλλετε μια τάξη στη ζωή σας και να δώσετε τις ανάλογες προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν. Συζητήσετε με καλή διάθεση.

Αιγόκερως
Η πίεση και η ένταση που νιώθετε στον επαγγελματικό τομέα αν δεν προσέξετε μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Θα πρέπει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να τα ξεπεράσετε και να προχωρήστε μπροστά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα βάλετε στόχο να γοητεύσετε τους πάντες με την εμφάνιση σας και θα το πετύχετε. Όσοι από εσάς έχετε προβλήματα στη σχέση σας κάντε υπομονή, θα βρείτε λύσεις σύντομα. Τα ζητήματα καριέρας δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στον αισθηματικό – προσωπικό τομέα.

Υδροχόος
Είναι λάθος να κινηθείτε έτσι, γιατί αργά ή γρήγορα θα τον χάσετε. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

Ιχθείς
Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Οι δεσμευμένοι που έχουν προβλήματα στη σχέση τους καλό θα είναι να κρατήσουν ισορροπίες προκειμένου να μη βρεθούν σε αδιέξοδο. Προσέχετε την υγεία σας για να μην καταρρεύσετε. Στο χέρι σας είναι αν κάνετε λίγο υπομονή και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις, να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις ειδήσεις άστρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ