Tο Acura TLX είναι το αμερικανικό alter ego του καινούργιου Honda Accord - iefimerida.gr

Tο Acura TLX είναι το αμερικανικό alter ego του καινούργιου Honda Accord

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Acura είναι η μάρκα πολυτελείας της Honda και το TLX είναι το καινούργιο της μοντέλο, που θα έχει πολλά κοινά με το καινούργιο Accord.

Αισθητικά το TLX, άρα και το Accord, διαθέτει ένα αεροδυναμικό σχήμα, με αυξημένο πλάτος που συμβάλλει στη δυναμική του εικόνα, σε συνδυασμό και με τους μικρούς προβόλους. Το εσωτερικό είναι μεν συντηρητικό σχεδιαστικά αλλά δείχνει σύγχρονο και high tech, με πιο ενδιαφέρον σημείο του την απουσία επιλογέα για το αυτόματο κιβώτιο. Τις λειτουργίες του τελευταίου τις έχουν αναλάβει μπουτόν, ενώ η χειροκίνητη επιλογή σχέσεων γίνεται μέσα paddles στο τιμόνι.

Η γκάμα του Acura TLX περιλαμβάνει έναν τετρακύλινδρο βενζίνη 2.400 κυβικών και 209 ίππων και έναν V6 3.500 κυβικών με 294 άλογα. Ο μεγαλύτερος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων –στον πιο μικρό οι σχέσεις είναι 8- ενώ προαιρετικά είναι διαθέσιμος και σε τετρακίνητη εκδοχή.

Στο αντίστοιχο Accord η πάντως γκάμα θα είναι τελείως διαφορετική και θα περιλαμβάνει τους ολοκαίνουργιους turbo της Honda και κατά πάσα πιθανότητα και τον 1.600 diesel.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Honda Acura TLX
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ