Βενιζέλος: Η σταθερότητα της κυβέρνησης κρίνεται από τις εκλογικές επιδόσεις της Ελιάς - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Η σταθερότητα της κυβέρνησης κρίνεται από τις εκλογικές επιδόσεις της Ελιάς

Βενιζέλος: Η σταθερότητα της κυβέρνησης κρίνεται από τις εκλογικές επιδόσεις της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μήνυμα πως η σταθερότητα της κυβέρνησης κρίνεται από τις επιδόσεις της Ελιάς στις εκλογές, έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Παράλληλα, μιλώντας για την οικονομία, εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορούν να αντληθούν από τις αγορές τα 25 δισ. ευρώ που οφείλει η Ελλάδα, ώστε να φύγει η Τρόικα.

«Αν η Ελιά, μέσα στην οποία μάχεται το ΠΑΣΟΚ, δεν στηριχθεί επαρκώς, υπάρχει πρόβλημα για τις ισορροπίες, τον προσανατολισμό και την αντοχή της κυβέρνησης και της εθνικής στρατηγικής», εξήγησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στη συνέντευξή του στα «Νέα».

Σημείωσε ακόμη ότι «μπορούμε τώρα μέσα από τις αγορές να βρούμε τα 25 δισ. ευρώ περίπου που χρωστάμε στο ΔΝΤ και έτσι να μη συντρέχει λόγος ύπαρξης της Τρόικα, γιατί η Τρόικα υπάρχει λόγω του ΔΝΤ».

Ακόμη, ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις πρόσφατες διευκρινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με τη σχέση που διατηρεί ο πρώην πρωθυπουργός με το ΠΑΣΟΚ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ