Η Αντριάνα Λίμα κυκλοφορεί ξανά ελεύθερη -Ανακοίνωσε το διαζύγιό της - iefimerida.gr

Η Αντριάνα Λίμα κυκλοφορεί ξανά ελεύθερη -Ανακοίνωσε το διαζύγιό της

Η Αντριάνα Λίμα κυκλοφορεί ξανά ελεύθερη -Ανακοίνωσε το διαζύγιό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από μερικές εβδομάδες έντονης φημολογίας, η Αντριάνα Λίμα επιβεβαίωσε αυτό που εκατομμύρια άνδρες στον κόσμο εύχονταν: κυκλοφορεί ξανά ελεύθερη.

Η 32χρονη καλλονή και ο σύζυγός της Μάρκο Γιάριτς, αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο του γάμου τους. Ο «άγγελος» της Victoria Secret και ο 35χρονος πρώην σταρ του ΝΒΑ ήταν παντρεμένοι τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Μετά από μακρά και προσεκτική σκέψη, αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Είμαστε ευγνώμονες για τις δύο απίθανες κόρες μας και θα συνεχίσουμε να ασκούμε από κοινού την κηδεμονία τους», ανέφερε η κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού, που ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστεί την ιδιωτική τους ζωή.

Ο Γιάριτς ήταν ο άνδρας που έκανε την Λίμα να αλλάξει γνώμη για το γάμο, όπως έχει δηλώσει η ίδια και μαζί απέκτησαν την τετράχρονη Βαλεντίνα και την 19 μηνών Σιένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ