Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει στον «εαυτό» του -Τι έγινε όταν συνάντησε το Γιώργο Μητσικώστα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει στον «εαυτό» του -Τι έγινε όταν συνάντησε το Γιώργο Μητσικώστα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολαυστικός ο Γιώργος Μητσικώστας, μεταμφιέζεται για ακόμη μια φορά σε «Σταύρος Θεοδωράκης» και αποφασίζει να επισκεφθεί τον... «εαυτό» του. Χτυπάει το κουδούνι στα γραφεία του Ποταμιού, στη Σεβαστουπόλεως, και ρωτάει «εδώ είναι το κόμμα μου;» αναζητώντας τον αυθεντικό Σταύρο.

Η συνεργάτιδα του κόμματος, που του άνοιξε την πόρτα, του εύχεται «καλή επιτυχία» και εκείνος περιμένει στο δρόμο μέχρι να έρθει ο «σωσίας» του, που καταφθάνει ύστερα από λίγο με τη βέσπα του.

Ο «αληθινός» Σταύρος Θεοδωράκης αποφασίζει να δώσει συνέντευξη στον «κάλπικο» εαυτό του και οι δύο τους βρίσκονται να τα λένε σε ένα παρκάκι της περιοχής.

Μεταξύ άλλων, ο ένας κάνει «ανασκαφές» στο σάκο του άλλου, και αποκαλύπτουν το περιεχόμενό τους.

Ο Μητσικώστας έχει και ένα γρίφο για τον Θεοδωράκη: «Τι είναι τέσσερις λέξεις ανάμεσα σε 150 φράσεις;» τον ρωτά για να αποκαλύψει ύστερα από λίγο την απάντηση «συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη».

Το βίντεο που προβλήθηκε στο Κανάλι «Ε»:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ