Yποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού ο Γιώργος Σωφρόνης με το συνδυασμό «Σαρωνικός Αύριο» - iefimerida.gr

Yποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού ο Γιώργος Σωφρόνης με το συνδυασμό «Σαρωνικός Αύριο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό ανθρώπων με νέες ιδέες και ανθρώπων με εμπειρία οι οποίοι διακατέχονται από αισθήματα ευθύνης, δράσης και ελπίδας για το αύριο διεκδικεί το δήμο Σαρωνικού ο 36χρονος Γιώργος Σωφρόνης.

Με πολυετή πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει μάλιστα και αντιδήμαρχος Οικονομικών επί αρκετά έτη στο δήμο Καλυβίων αλλά και στον καλλικρατικό δήμο Σαρωνικού, ο Γιώργος Σωφρόνης διεκδικεί με το συνδυασμό του «Σαρωνικός αύριο» το δήμο με σκοπό να παραμείνει ο τελευταίος σε τροχιά εξυγίανσης, να συνεχιστεί η αναπτυξιακή του πορεία και να αξιοποιηθεί κάθε επενδυτική δραστηριότητα.

Οπως τονίζει ο κ. Σωφρόνης ο δήμος Σαρωνκού «χρειάζεται τη συνεργασία νέων ανθρώπων με έμπνευση, όραμα και νέες αντιλήψεις αλλά και την πολύτιμη εμπειρία των παλαιών αυτοδιοικητικών. Χρειάζεται λύσεις στα καθημερινά προβλήματα, οικονομική ανάπτυξη και ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης. Χρειάζεται διαφάνεια παντού. Να αναδείξει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα με δημιουργικές κινήσεις μεγαλύτερης κλίμακας, επενδύοντας περισσότερο στην εξωστρέφεια.

Βασικοί στόχοι του συνδυασμού «Σαρωνικός αύριο»:

  • Επίτευξη οικονομικής αυτοτέλειας, μέσω χρηστής διαχείρισης και αξιοποίησης των πόρων του δήμου
  • Αναδιάρθρωση υπηρεσιών και εφαρμογή νέων τεχνολογιών για επίτευξη οικονομίας κλίμακας καθώς και βελτίωση των παροχών προς τους πολίτες.
  • Προώθηση νέων τρόπων διαχείρισης απορριμάτων (οικιακοί κάδοι, αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, οικιακή κομποστοποίηση, προώθηση της ανακύκλωσης).
  • Δημιουργία γραφείου υποστήριξης της επιχείρησης και ευρέσεως εργασίας.
  • Εμφαση στην παιδεία, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό που αποτελούν προτεραιότητες.
  • Ανάδειξη της τοπικής ιστορίας
  • Προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού
  • Ενίσχυση του εθελοντισμού και προστασία του περιβάλλοντος
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ