Τι λένε οι Scorpions για τη φυλάκιση του ντράμερ τους -«Εμπλεξε σε φασαρία, παρακαλούμε την κατανόησή σας» - iefimerida.gr

Τι λένε οι Scorpions για τη φυλάκιση του ντράμερ τους -«Εμπλεξε σε φασαρία, παρακαλούμε την κατανόησή σας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H πρόσφατη φυλάκιση του ντράμερ των Scorpions, James Kottak στο Dubai και η δημοσιοποίηση της ιστορίας έβαλαν σε περιπέτειες και τη γερμανική μπάντα, οι οποίοι αναγκάστηκαν να τοποθετηθούν επίσημα, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

«Αγαπητοί μας φίλοι, όταν ο James Kottak έφτασε στο Dubai στις 3 Απριλίου, έμπλεξε σε φασαρία στο immigration και συνελήφθη. Ό,τι συνέβη ήταν πέρα από τον έλεγχό μας και δεν γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή. Για τις συναυλίες στη Γερμανία, ο Σουηδός drummer, Johan Franzon, θα πάρει τη θέση του James. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας, θα σας κρατήσουμε ενήμερους.»

Σύμφωνα με νεότερες αναφορές, γράφει το Rocking.gr, ο Kottak είχε καταναλώσει πέντε ποτήρια κρασί στη πτήση από τη Μόσχα προς το Dubai και, όταν βρέθηκε στο αεροδρόμιο της πόλης, αυτό που τον έβγαλε εκτός εαυτού ήταν -σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκομένων- η «μυρωδιά των Μουσουλμάνων».

Τι λένε οι Scorpions για τη φυλάκιση του ντράμερ τους -«Εμπλεξε σε φασαρία, παρακαλούμε την κατανόησή σας»  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη Ντουμπάι Scorpions James Kottak
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ