Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, πόρτα-πόρτα για ψήφους ανά την Ελλάδα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, πόρτα-πόρτα για ψήφους ανά την Ελλάδα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με «τον δήμαρχο που άλλαξε την εικόνα της Θεσσαλονίκης» συναντήθηκαν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός. Η συνάντηση με τον κ. Μπουτάρη έγινε στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιούν στη Βόρεια Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων οι κ. Παπαδόπουλος και Ψαριανός επισκέφτηκαν την Καβάλα, την Ξάνθη, την Ροδόπη, την Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Κατά την επίσκεψή τους στην Θράκη στηλίτευσαν την αντιπαράθεση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για τα ζητήματα της μειονότητας και επανέλαβαν τις πάγιες θέσεις της ανανεωτικής αριστεράς για ισονομία και ισοπολιτεία.
Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος κληθείς να σχολιάσει τις απαξιωτικές δηλώσεις του κ. Βενιζέλου για τη ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «διαρκώς αδικεί τον εαυτό του» και επικαλέστηκε τα πολύ χαμηλά ποσοστά δημοφιλίας που έχει ο κ. Βενιζελος, ακόμα και στους ψηφοφόρους της κεντροαριστεράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ