Ετοιμοι να περικυκλώσουν τη Βουλή οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών - iefimerida.gr

Ετοιμοι να περικυκλώσουν τη Βουλή οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών

Ετοιμοι να περικυκλώσουν τη Βουλή οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Βουλή είναι αποφασισμένοι να φτάσουν οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών σήμερα, με αφορμή την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου από το υπουργείο Ανάπτυξης. Στο σημερινό πλάνο των κινητοποιήσεων είναι προσυγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος και πορεία προς τη Βουλή. Παράλληλα, αύριο Σάββατο θα διοργανώσουν για ακόμα μία φορά δωρεάν διανομή τροφίμων στις 10:30 το πρωί, στην οδό Σαλαμίνος στον Περισσό.

Σε έκτακτη συνεδρίαση, τα διοικητικά συμβούλια των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών και Παραγωγών πωλητών των Λαϊκών Αγορών, τα οποία αντιδρούν στο νέο σχέδιο νόμου για τις Λαϊκές Αγορές και το Υπαίθριο Εμπόριο, του οποίου οι διατάξεις και άρθρα εκτιμούν ότι εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα, αποφάσισαν να ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο, βρίσκονται σε επαφή με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ έχουν κλείσει, όπως αναφέρουν και ραντεβού με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ