Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Μαΐου

Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Κριοί μου, υποδεχθείτε την Αφροδίτη, η οποία περνά στο ζώδιό σας, όπου και θα παραμείνει αρκετό καιρό. Προς το παρόν επηρεάζεστε εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, με συναντήσεις γλυκές, ερωτικές ή φιλικές. Την Παρασκευή μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια ή τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Το Σάββατο όμως, 3 Μαΐου, προσέχετε γενικότερα τα θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Είτε τα τρέχοντα οικονομικά είτε τα οικονομικά άλλων, καθώς η μέρα δεν ευνοεί αυτά τα θέματα. Πάνω από όλα τα επιχειρήματα που θα έχετε δεν θα φέρουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η περίοδος αυτή είναι αρκετά σημαντική. Η έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο δικό σας ζώδιο ακόμη σας επηρεάζει, ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε σοβαρά τα γεγονότα που προκύπτουν. Ιδιαίτερα το Σάββατο, η αντίθεση Ερμή – Κρόνου μπορεί να δείχνει δυσκολίες. Ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 του Μάιου, μπορεί να πείτε λόγια πικρά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ή να έχετε μια συνάντηση, μια συζήτηση, η οποία δεν θα οδηγήσει πουθενά. Οι μυστικές επαφές ή συμφωνίες ευνοούνται. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί γενικότερα τις μυστικές επαφές ή τις μυστικές συμφωνίες. Τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί στα μέσα Μαΐου μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Το Σάββατο και την Κυριακή ασχοληθείτε με πρόσωπα της οικογένειά σας. Ο Άρης από τον Ζυγό εξακολουθεί να ζητά να προσέχετε την υγεία σας, αλλά και τον χώρο της εργασία σας. Επίσης προσοχή σε υφισταμένους σας, οι οποίοι μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Οι φίλοι βοηθούν εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος του Απριλίου.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους αυτή είναι μια περίεργη εποχή. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ευνοεί τις προσωπικές σας υποθέσεις. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με την πορεία των οικονομικών σας. Οι μυστικές επαφές ή μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται, ιδιαίτερα το Σάββατο και όχι μόνο. Συναντήσεις, συζητήσεις ακόμα και θέματα οικογενειακά έρχονται στο προσκήνιο, για να σας φορτίσουν. Αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Για θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο υπάρχει ένταση και προβληματισμός. Μην αφήσετε την μελαγχολία να σας κυριεύσει. Είναι ένα περίεργο Σαββατοκύριακο αυτό. Την Κυριακή, όμως, το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα δείχνει δύναμη και γενικότερα μιλά για κάτι καινούργιο, το οποίο έρχεται τώρα στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους, από την Παρασκευή και μετά η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Θα ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Εύνοια έχετε εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Βέβαια, αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία θα κάνετε κάποιες κοινωνικές επαφές με αρκετή υπερβολή. Αυτή η συμπεριφορά θα είναι πιο έντονη σε σας που είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου σας. Οι φίλοι είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Όμως, το Σάββατο μπορεί να έχετε κάποιους προβληματισμούς από συγγενικά σας πρόσωπα ή από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ίσως συμβεί κάτι και θα πρέπει να τους συμπαρασταθείτε ή να πείτε κάποια λόγια, τα οποία δεν είναι ευχάριστα. Μην αναμίξετε φίλους με τα συναισθηματικά σας και εξακολουθείτε να προσέχετε τις οικογενειακές καταστάσεις, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 1-2 Ιουλίου. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών έχετε «εγκαταλειφθεί» από την Αφροδίτη, θα πρέπει λοιπόν μόνοι σας να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την γοητεία που σας έδωσε το τελευταίο διάστημα.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αυτόν τον καιρό. Θα κάνετε τα πάντα για να δραστηριοποιηθείτε είτε κοινωνικά είτε επαγγελματικά. Αν όμως είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Αυγούστου, προσέχετε. Οι συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και στον οικογενειακό, δεν θα είναι ευχάριστες. Θα μπορούσα να πω ότι και ένα οικονομικό θέμα ενδεχομένως «να βάζει φωτιές» στις συζητήσεις σας. Το ίδιο ισχύει και αν αναμίξετε φίλους με τα οικονομικά σας. Γενικότερα αυτό το Σαββατοκύριακο προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Η Αφροδίτη, η οποία περνά στον Κριό, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όλους τους Λέοντες, αλλά προς το παρόν εσείς που έχετε γεννηθεί στις 23-24 Ιουλίου θα έχετε πολύ γλυκές και τρυφερές συναντήσεις, θα έχετε επαφές και συμφωνίες, οι οποίες μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Παρθένος

Παρθένοι μου, διανύετε μια πάρα πολύ καλή περίοδο με την έκλειψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη να βοηθά τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις σας. Ωστόσο το Σάββατο, αν ταξιδέψετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει τα πάντα σωστά. Αν κάνετε κάποια συζήτηση, μάλλον η συζήτηση αυτή δεν θα οδηγήσει πουθενά. Οι φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν την περίοδο αυτή. Τα οικονομικά σας θέματα τρέχουν. Η συναισθηματική σας ζωή αλλιώς θα ξεκινήσει και αλλιώς θα τελειώσει την περίοδο αυτή.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί, την Παρασκευή με την Σελήνη στους Διδύμους, μπορείτε να κάνετε σχέδια για ταξίδια. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη περνά στον Καρκίνο απ' όπου μπορεί να δημιουργήσει προβληματισμούς σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Οκτωβρίου. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις, οι επαφές σας δεν οδηγούν σε σωστά αποτελέσματα. Οτιδήποτε έχει σχέση με μυστικές συζητήσεις δεν ευνοείται. Η Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης, περνά στον Κριό. Αυτή είναι μια θέση, η οποία θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ωστόσο στα μέσα του Μαΐου οι εντάσεις δεν θα λείψουν. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων. Μην δημιουργείτε φόρτιση, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Οκτωβρίου. Τα πράγματα είναι αρκετά πιεστικά αυτόν τον καιρό. Στα μέσα του Μαΐου μπορεί να δημιουργηθούν παρόμοιες καταστάσεις με αυτές που δημιουργήθηκαν μετά το Πάσχα.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η περίοδος αυτή είναι αφιερωμένη στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, όχι βέβαια τόσο ειρηνικά όσο θα έπρεπε. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12-13 Νοεμβρίου, δεν φαίνεται να παίρνουν τα πάντα τον δρόμο που εσείς θέλετε. Ίσως κάνετε μια συζήτηση, η οποία δεν θα οδηγήσει πουθενά. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Νοεμβρίου ακολουθείτε έναν νέο δρόμο σε σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες είναι σημαντικές. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν στον χώρο της δουλειάς

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες αρχίζει μια περίοδος πολύ γλυκιά τώρα. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 22-23 Νοεμβρίου, τα πάντα φαίνεται να παίρνουν έναν πολύ όμορφο δρόμο για σας. Ο χώρος της δουλειάς σας όμως θα σας προβληματίσει, όπως και ο τομέας των οικονομικών σας. Μην αναμίξετε φίλους με τα συναισθηματικά σας και προσπαθήστε να διακρίνετε το σωστό από το λάθος εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 29 Νοεμβρίου.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία η οικογενειακή σας κατάσταση θα είναι καλή. Θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο σας φορτίζουν. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να προσέχετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως αν είστε γεννημένοι αρχές Ιανουαρίου, γύρω στις 3, το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, που πραγματοποιείται την Κυριακή, είναι ιδανικό για σας. Κάτι καινούργιο εμφανίζεται στην ζωή σας, έστω και αν αυτό σας προβληματίζει. Κάποια καινούργια πράγματα μπαίνουν στην ζωή σας, για να σας βοηθήσουν. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας ολόκληρο το Σαββατοκύριακο μπορεί να δημιουργήσει φόρτιση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους αρχίζει μια ευχάριστη περίοδος συναντήσεων, μετακινήσεων και συζητήσεων. Η οικογένειά σας σας καλεί να ασχοληθείτε μαζί τους. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Φεβρουαρίου, το Σάββατο ίσως υπάρξουν κάποια γεγονότα σε σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και αυτό να σας φορτίσει. Σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα μπορεί να υπάρχει ένταση. Φροντίστε την υγεία σας.

Ιχθείς

Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι μια Σελήνη επικοινωνιακή. Το Σαββατοκύριακο περνά στον Καρκίνο, δηλώνοντας την επιθυμία μας να ασχοληθούμε με το σπίτι και την οικογένεια. Δεν θα λείψει όμως κάποια ένταση, ιδιαίτερα το Σάββατο 3 Μαΐου, καθώς η αντίθεση Ερμή – Κρόνου μπορεί να δείχνει δυσκολία στην επικοινωνία, ή γενικότερα δυσκολία σε ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά. Προσέχετε τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη περνά στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Μαΐου. Οι σχέσεις δεν θα είναι πια σε μια φάση ρομαντική και τρυφερή, αλλά σε μια φάση εκρηκτική και παθιάρικη, με ένταση πολλές φορές.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ