Το γλυπτό που δίχασε μια πόλη -Αν και απεικόνιζε τον αλτρουισμό, κάτοικοι θεώρησαν ότι προβάλει σκηνή οργίων [εικόνα] - iefimerida.gr

Το γλυπτό που δίχασε μια πόλη -Αν και απεικόνιζε τον αλτρουισμό, κάτοικοι θεώρησαν ότι προβάλει σκηνή οργίων [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάλληλοι σε μια μικρή πόλη του Μίτσιγκαν μετακίνησαν ένα εγκεκριμένο δημόσιο γλυπτό που υποτίθεται ότι συμβόλιζε τον αλτρουισμό, έπειτα από καταγγελίες κατοίκων ότι ήταν «αηδιαστικό».

Το γλυπτό του Mark Chatterley «Blue Human Condition» τοποθετήθηκε στο δημαρχείο της περιοχής την περασμένη εβδομάδα, ως μέρος ενός προγράμματος για τη προώθηση της τέχνης. Αλλά μετά από ενστάσεις από τους κατοίκους, οι υπάλληλοι μετακίνησαν το γλυπτό σε ένα λιγότερο εμφανές τμήμα του πάρκου.

O Chatterley δήλωσε στην Huffington Post ότι το κομμάτι αντιπροσωπεύει την ιδέα του αλτρουσμού, ότι «για να επιβιώσουμε πρέπει να βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον. Δε γίνεται μόνοι μας». Ωστόσο, μετά την τοποθέτηση του συγκεκριμένου αγάλματος αρκετοί κάτοικοι παραπονέθηκαν στις τοπικές αρχές για τον άσεμνο χαρακτήρα του έργου, λέγοντας, λανθασμένα φυσικά, ότι απεικόνιζε σκηνή από όργιο.

Το γλυπτό που δίχασε μια πόλη -Αν και απεικόνιζε τον αλτρουισμό, κάτοικοι θεώρησαν ότι προβάλει σκηνή οργίων [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ γλυπτό Μίσιγκαν Mark Chatterley
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ